Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Μία μπάντα πολύ OK!

Μία μπάντα πολύ OK!
Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι OK είναι μια φρέσκια πρόταση στη dance μουσική σκηνή , οι οποίοι αποτελούνται από μια τριμελή μουσική ομάδα και έναν DJ. Έχουν διοργανώσει Live Dance Parties σε διάφορα clubs της Ελλάδας, τα οποία χαρακτηρίζονται από ζωντανές εμφανίσεις σε συνδυασμό με το DJing.

Αυτό που κάνουν και είναι ξεχωριστό, δίνοντας τους μια διαφορετική θέση και στάση στην ευρύτερη μουσική σκηνή τηςΕλλάδας, είναι ότι ξέρουν πραγματικά πως να συνδυάσουν τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish, την Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack και τον MOBY με τον G-PAL!

Στο συγκεκριμένο live θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους τραγούδια από το επερχόμενο e-album τους που θα είναι διαθέσιμο για free downloading από το site τους (πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιλέγουν αυτόν τρόπο!).

Επίσης θα παρουσιάσουν γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα με πολλές ηχητικές εκπλήξεις!

Οι OK, εκτός από τις αρκετές φορές που έχουν εμφανιστεί σε γνωστά και φημισμένα clubs της χώρας μας, έχουν συμμετοχή και σε φεστιβάλ όπως το Musicwave, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ στην Πάτρα, αλλά και στην Αθήνα, στη Γιορτή της Μουσικής και το Earthdance, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής του πλανήτη!

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν τα τραγούδια τους από το http://www.okband.gr/.

Οι ΟΚ είναι οι Βαγγέλης Ορφανίδης (Synths - Προγραμματισμός), Theo Kal (Κιθάρες) και η Εβίτα Μητσοπούλου (Φωνητικά). Μαζί τους και ο Αποστόλης Μπουλές πίσω από το Laptop.

Info
1ο ΟΚ Live Dance Party
Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 23:17!
NV Nuevo Cafe, Πανόρμου 70 (απέναντι από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου)
Τηλ. 2106928318
Είσοδος ελεύθερη!
http://www.okband.gr/
www.myspace.com/okexperience
okexperience@yahoo.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος για μία εμφάνιση στο Kremlino
31.01.2017 11:44
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για μία δυναμική μουσική εμφάνιση μαζί με την "πολυμήχανη" μπάντα του στη μουσική σκηνή KREMLINO, στον Πειραιά, την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
b612 revisited: νέο ep από τους Jane Doe
05.04.2016 13:30
Το Σάββατο 9/4/2016 κυκλοφορεί το ep “b612 revisited” των Jane Doe, το οποίο περιέχει 3 παλαιότερα τραγούδια των Jane Doe σε νέες εκτελέσεις και 1 καινούργιο.