Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Μία μπάντα πολύ OK!

Μία μπάντα πολύ OK!
Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι ΟΚ band ανοίγουν το 1ο ΟΚ Live Dance Party της χρονιάς στο NV (Nuevo Café) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Και πρόκειται για ένα party με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα.

Οι OK είναι μια φρέσκια πρόταση στη dance μουσική σκηνή , οι οποίοι αποτελούνται από μια τριμελή μουσική ομάδα και έναν DJ. Έχουν διοργανώσει Live Dance Parties σε διάφορα clubs της Ελλάδας, τα οποία χαρακτηρίζονται από ζωντανές εμφανίσεις σε συνδυασμό με το DJing.

Αυτό που κάνουν και είναι ξεχωριστό, δίνοντας τους μια διαφορετική θέση και στάση στην ευρύτερη μουσική σκηνή τηςΕλλάδας, είναι ότι ξέρουν πραγματικά πως να συνδυάσουν τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish, την Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack και τον MOBY με τον G-PAL!

Στο συγκεκριμένο live θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους τραγούδια από το επερχόμενο e-album τους που θα είναι διαθέσιμο για free downloading από το site τους (πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιλέγουν αυτόν τρόπο!).

Επίσης θα παρουσιάσουν γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα με πολλές ηχητικές εκπλήξεις!

Οι OK, εκτός από τις αρκετές φορές που έχουν εμφανιστεί σε γνωστά και φημισμένα clubs της χώρας μας, έχουν συμμετοχή και σε φεστιβάλ όπως το Musicwave, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ στην Πάτρα, αλλά και στην Αθήνα, στη Γιορτή της Μουσικής και το Earthdance, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής του πλανήτη!

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν τα τραγούδια τους από το http://www.okband.gr/.

Οι ΟΚ είναι οι Βαγγέλης Ορφανίδης (Synths - Προγραμματισμός), Theo Kal (Κιθάρες) και η Εβίτα Μητσοπούλου (Φωνητικά). Μαζί τους και ο Αποστόλης Μπουλές πίσω από το Laptop.

Info
1ο ΟΚ Live Dance Party
Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 23:17!
NV Nuevo Cafe, Πανόρμου 70 (απέναντι από τον σταθμό του Μετρό Πανόρμου)
Τηλ. 2106928318
Είσοδος ελεύθερη!
http://www.okband.gr/
www.myspace.com/okexperience
okexperience@yahoo.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
b612 revisited: νέο ep από τους Jane Doe
05.04.2016 13:30
Το Σάββατο 9/4/2016 κυκλοφορεί το ep “b612 revisited” των Jane Doe, το οποίο περιέχει 3 παλαιότερα τραγούδια των Jane Doe σε νέες εκτελέσεις και 1 καινούργιο.
Ο Μπάμπης Στόκας live στο club του Μύλου
08.02.2016 13:46
Στο club του Μύλου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με πλήρη μπάντα ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.
Νέγκα και Καραμουρατίδης σε δυο εορταστικές παραστάσεις στο Passport-Κεραμεικός
22.12.2015 11:31
Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, στο ολοκαίνουργιο Passport-Κεραμεικός, η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα παρουσιάσουν ξανά τη νέα τους μουσική παράσταση-πρόταση, βασισμένη στον ολοκαίνουριο κοινό δίσκο τους σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός», που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.