Η βραδιά της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι η πιο hot βραδιά του φθινοπώρου, καθώς το σχήμα που έχει γοητεύσει μουσικοκριτικούς και μουσικόφιλους σε όλο τον πλανήτη το 2008 έρχεται στην Αθήνα για μία εμφάνιση σταθμός! Ο λόγος για τους MGMT!

Ολόκληρο το πρόγραμμα της μεγάλης βραδιάς:
Cyanna. Στις 20.00 πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν οι Cyanna. To συγκρότημα που μπλέκει «γκαζωμένες» κιθάρες με χορευτικά beats στα οποία κανείς δε μένει ασυγκίνητος, η ηχητική «επίθεση» που χτυπάει σχεδόν ταυτόχρονα τα αυτιά αλλά και τα πόδια μας θα μας αποδείξει γιατί έχει γίνει τόσο γρήγορα το talk of the town.

Future Of The Left. Το συγκρότημα που ρίχνει το κατεστημένο του Αμερικάνικου πανκ και θυμίζει στους Καλιφορνέζους ροκ σταρ με τα eye-liner τους και τα άλμπουμ-μιούζικαλ πως είναι το σωστό πανκ του 21ου πρώτου αιώνα… Στις 21.00 το βράδυ θα τραγουδάμε για τα την ελπίδα που χτίστηκε πάνω σε σπίτια, για το πώς να οπλίσουμε την Ερυθραία και για πολλά άλλα.

Και MGMT! Είναι λίγες οι φορές που ένα σχήμα γνωρίζει τέτοια καθολική αποδοχή από κριτικούς και κοινό και ευτυχώς που έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στο απόγειο της καριέρας τους, που αν και σύντομη είναι τόσο γεμάτη από επιτυχίες. Οι MGMT λοιπόν, το συγκρότημα φαινόμενο του 2008, το απόλυτο αμάλγαμα ψυχεδελικής pop και indie rock θα είναι εδώ για να μας παρουσιάσει ένα προφητικό υπερθέαμα, ένα πραγματικό oracular spectacular!