Το Mama Africa Art Festival, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό, επιστρέφει με την ίδια φιλοσοφία και συνεχίζει την προσπάθεια του φέτος, στοχεύοντας να αναδείξει τον πολιτισμό της Αφρικής και να ενημερώσει για τον υπέροχο πνευματικό – καλλιτεχνικό πλούτο που πηγάζει από την αρχαιότερη Ήπειρο του πλανήτη.

Το φεστιβάλ με την πλούσια παραγωγή και την συμμετοχή από πολύ μεγάλους Έλληνες και παγκοσμίου φήμης ξένους καλλιτέχνες φέτος θα παρουσιάσει τις εκδηλώσεις του στο Θέατρο Βράχων. Μερικοί από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στον κόσμο και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων Μελίνα Μερκούρη να τραγουδήσουν μαζί μας για το Mama Africa Art Festival 2009.

Εκθέσεις βιβλίου, φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής, ντοκιμαντέρ, σκίτσων, ζωγραφικής είναι μερικά ακόμα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα σε αύτη τη γιορτή πολιτισμού και ένωσης των λαών.

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 4/09/2009
Δημήτρης Ζερβουδάκης, Λιζέτα Καλημέρη, Bro Silva (O), Αντώνης Μιτζέλος, Σοφία Γεωργαντζή, Αλέξης Γεραρδής, Βασίλης Βασιλάτος «Ιστορίες για κρουστά»
Σάββατο 05/09/2009
Neo Yoruba People, GAD, Soul Fire, SK Root man, Global Vibe, Θοδωρής Μαστρογιαννάκος
Κυριακή 06/09/2009
Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες, Βarbara Luna, Dub Rebellion,
Big Matata, Pallyria, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Βασίλης Χούντας

Mαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα συμμετέχει και το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ» όπου παρουσιάζουν μαζί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό τραγούδια της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ». Το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ» αποτελείται από τις: Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση και τις Ευαγγελία, Παρασκευή και Χριστίνα Γκόγκου.