Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού  Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων διοργανώνει και φέτος στο Βεάκειο Θέατρο, μια συναυλία-μουσική περιπλάνηση σε τραγούδια αγαπημένα, με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Ανδρέου και Μανώλη Καραντίνη.

Ο Σύλλογος Οικογένειας έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική ενίσχυση (μέσω δωρεών και διοργάνωσης συναυλιών) των δραστηριοτήτων της Θεραπευτικής Κοινότητας και της επανένταξης των ατόμων στην κοινωνία.

Έτσι, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Μανώλης Καραντίνης συντροφιά με εξαίρετους σολίστες, τον Βαγγέλη Καλαμάρα στα τύμπανα και τον Θοδωρή Κουέλη στο κοντραμπάσο, παίζουν μουσικές και τραγούδια με τρόπο καθαρό, αληθινό, ανθρώπινο για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ Νόστος.

Οι καλλιτέχνες ενισχύουν έμπρακτα το δύσκολο αυτό αγώνα της απεξάρτησης και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και με χαρά να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του Προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες – χρήστριες  ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

Οι γονείς του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Νόστος, μας καλούν σε μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες για να υποστηρίξουμε την προσπάθειά τους στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι Οι χρήστες έχουν προβλήματα, δεν είναι το πρόβλημα.