Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ο Jose Carreras ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

Ο Jose Carreras ζωντανά στη Θεσσαλονίκη
Ο Jose Carreras, μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής μας, που έχει συγκινήσει και συνεπάρει με τις ερμηνείες του εκατομμύρια φιλόμουσους, επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία , προσκεκλημένος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα.

Ο διάσημος Ισπανός - Καταλανός τενόρος Jose Carreras , το νεώτερο μέλος των Τριών Τενόρων (Παβαρότι, Ντομίνγκο, Καρέρας), που από το 1990, έφεραν στο προσκήνιο το λυρικό τραγούδι με τις κοινές τους εμφανίσεις σε γήπεδα και μεγάλους συναυλιακούς χώρους, θα εμφανισθεί τη Δευτέρα  7 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο της Γης, στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Γνωστός και ως η φωνή της καρδιάς ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης ξεχωρίζει για το πάθος του και τις αισθαντικές του ερμηνείες, δίνοντας ζωή σε τραγούδια τόσο Ισπανικά - Καταλανικά και Ιταλικά - Ναπολιτάνικα, όσο και στις πλέον δημοφιλείς άριες του διεθνούς ρεπερτορίου.

Η απλότητα και η ηρεμία του επί σκηνής, η  γλυκιά φωνή  και η εξαιρετική εκφραστικότητα του παρασύρουν το κοινό του σε ένα μαγικό ταξίδι απόλαυσης και συναισθημάτων. Η κάθε του εμφάνιση συνιστά  μία αξέχαστη εμπειρία  με όλα τα ηχοχρώματα, που ο μεγάλος καλλιτέχνης και οι  συνεργάτες του η σοπράνο Sabina Puertolas, ο Μαέστρος David Giménez και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν απλόχερα στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
O Jose Feliciano live στο gazarte
15.11.2016 15:54
Ο σπουδαίος και πολυβραβευμένος μουσικός Jose Feliciano, έρχεται για ένα live στο main stage του gazarte στις 28 Νοεμβρίου 2016.
Οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 14:46
Φέροντας δικαίως την φήμη μίας από τις σημαντικότερες και ταχύτερα ανερχόμενες δυνάμεις του παγκόσμιου psych rock ήχου, οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid θα βρεθούν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!