Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Δύο ιστορικές ελληνικές ροκ μπάντες live!

Δύο ιστορικές ελληνικές ροκ μπάντες live!
Με δύο από τα καλύτερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα θα περάσουν η Παρασκευή και το Σάββατο της 18ης και 19ης Ιανουαρίου. Magic de Spell και Τσοπάνα Rave στα καλύτερα τους και εμείς έτοιμοι για δύο εξαιρετικές ροκ βραδιές.

Με δύο από τα καλύτερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα θα περάσουν η Παρασκευή και το Σάββατο της 18ης και 19ης Ιανουαρίου. Magic de Spell και Τσοπάνα Rave στα καλύτερα τους και εμείς έτοιμοι για δύο εξαιρετικές ροκ βραδιές.

Magic de Spell και Τσοπάνα Rave μαζί στη σκηνή του Blue Live!

Μετά τις πετυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους, τα δύο ιστορικά συγκροτήματα, παρουσιάζουν ένα ήδη πολυσυζητημένο πρόγραμμα με τις πιο σημαντικές τους στιγμές, πλαισιωμένο από live visual του VJ Nisidis, σε έναν από τους καλύτερους και άρτια εξοπλισμένους χώρους της Αθήνας!

Κάθε βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00 με dj set και στη συνέχεια τα live θα ανοίξουν την πρώτη μέρα οι Infected και τη δεύτερη οι Grain, δύο νέα και ελπιδοφόρα συγκροτήματα!

Οι Magic de Spell και οι Τσοπάνα Rave θα ανέβουν ταυτόχρονα, στημένοι όλοι μαζί στη σκηνή για ένα εντυπωσιακό διπλό set από όλες τις απόψεις!

Οι Magic de Spell ανανεωμένοι με νέο αίμα στη σύνθεσή τους, ανοίγουν τα χαρτιά τους δείχνοντας ένα δείγμα της νέας δουλειάς που ετοιμάζουν, ενώ διαλέγουν και τις καλύτερες στιγμές της 27χρονης πορείας τους!

Και οι Τσοπάνα Rave από την άλλη, με την ίδια παρέα από τότε που ξεκίνησαν, παίζουν το παιχνίδι τους, από την κωμωδία στο δράμα και το αντίθετο, χαμογελώντας επίμονα στην... κοινωνία την άτιμη!

Στο τέλος κάθε βραδιάς ακολουθεί party για όσους αντέχουν ακόμα, ενώ οι δύο μοναδικές βραδιές θα ηχογραφηθούν και θα video-σκοπηθούν!

Τα δύο live πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της τηλεοπτικής εκπομπής ART UBER ALLES.

Info
Magic de Spell και Τσοπάνα Rave
Blue Live, Καυτατζόγλου 46, Πατήσια
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι Oceans Of Slumber live στο Fuzz
09.09.2016 15:01
Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club!

Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus
11.04.2016 13:46
Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, "Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;" Ε, λοιπόν θα γίνει!