Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Roots: 1ο Mediterranean Sounds & Spirits Festival

Roots: 1ο Mediterranean Sounds & Spirits Festival
Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αποκτούν ένα ακόμη ενδιαφέρον μουσικό φεστιβάλ, που στην πρώτη του διοργάνωση θα το φιλοξενήσει ο Δήμος Πεύκης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου της.

Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός πολιτισμού και δημιουργίας! Το διεθνές φεστιβάλ ROOTS: 1ST Mediterranean Sounds & Spirits Festival γίνεται πραγματικότητα και στόχος του είναι η αναγνώριση νέων καλλιτεχνών στο χώρο της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και γενικότερα της τέχνης, αλλά και το νέο έργο των ήδη καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου: Νίκος Τουλιάτος και ομάδα κρουστών Ηχόδραση, Al Mahaba, David Lynch, Όναρ
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου: Antidotum Tarantulae, Haig Yazdjian, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μίλτος Πασχαλίδης
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου: Ματ σε δυο υφέσεις, Αρετή Κετιμέ και Δημήτρης Καρράς, Ψαραντώνης

Όπως φαίνεται η σύνθεση του φεστιβάλ γίνεται τόπος συνάντησης συγκροτημάτων σύγχρονης και παραδοσιακής ελληνικής – μεσογειακής μουσικής, προσφέροντας μας ακόμη ένα αξιόλογο πολιτιστικό γεγονός!

Σχετικές ειδήσεις
Nosferatu Ιnto the darkness, στο 16 sounds per second στο ΚΕΤ
13.12.2016 16:47
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Max και Iggor Cavalera return to ROOTS @ Gagarin 205
16.09.2016 15:48
O Max και ο Iggor Cavalera παρουσιάζουν στις 18 Νοεμβρίου 2016 το θρυλικό άλμπουμ των Sepultura, “Roots”, στο Gagarin 205!
Οι Έλληνες Deejay Nic The Band στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Τουρκίας
19.08.2016 15:09
Η Αθηναϊκή μπάντα Deejay Nic The Band που με το rockstep ήχο της τράβηξε το ενδιαφέρον των Τούρκων διοργανωτών θα εμφανιστεί ζωντανά στις 24 Αυγούστου στο ZEYTINLI ROCK FESTIVALI, το μεγαλύτερο festival που γίνεται στη Τουρκία.
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.