Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Οι Sunny Side of the Razor live

Οι Sunny Side of the Razor live
Το θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη φιλοξενεί την 4η Σεπτεμβρίου την αφρόκρεμα της ελληνικής αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής, σε έναν ιδανικό συνδυασμό καταξιωμένων αλλά και νέων ονομάτων!

Η αγαπημένη σε όλους μπάντα των Sunny Side Of The Razor με την γνωστή frontwoman, Σάννυ Χατζηαργύρη θα ανέβει κι εκείνη στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας ανάμεσα σε πολλούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής, όπως οι Cyanna, οι Ζebra Tracks, οι Closer, οι Rosebleed, οι The funny nerds, οι Mary’s Flower, οι Superhead, Dj Ladydust, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, για να μας ξεσηκώσουν σε ένα πρόγραμμα αγγλόφωνου ροκ που συνδυάζει αρμονικά τους αναλογικούς ήχους με το ηχόχρωμα της ηλεκτρικής κιθάρας και δίνει ένα καλό δείγμα της αγγλόφωνης σκηνής του σήμερα.

Οι επαναστατικοί Sunny Side of the Razor θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές μέσα από το καινούριο τους alternative rock άλμπουμ, με αγγλόφωνους στίχους που πραγματεύονται, μεταξύ άλλων, τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, τους  προβληματισμούς των νέων και τις εσωτερικές αναζητήσεις.

Σχετικές ειδήσεις
Το West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13.09.2016 13:20
Την πιο επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του φετινού καλοκαιριού, το λαμπερό «West Side Story» της Καμεράτα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Μέγαρο όσοι δεν πρόλαβαν να το δουν!
Το West Side Story από την Kαμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.06.2016 10:32
Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικος της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway: το West side Story.
Amnesia Pills & Lou is live στο Faust
30.05.2016 11:23
Οι Amnesia Pills, μια νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα της αγγλόφωνης ποπ-ροκ σκηνής μοιράζονται τη σκηνή του Faust την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 με τη Lou is, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της E.P ένα εξαιρετικό δείγμα soulful indie pop.
Η Katerine Duska live στο Gazarte
28.01.2016 13:23
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί για ένα live στο Gazarte, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.
Side Effects: Ένα ψυχεδελικό rock 2ήμερο στο Six D.O.G.S
26.01.2016 14:32
Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στο Six D.O.G.S., το Side Effects, ένα ψυχεδελικό rock 2ήμερο, με τους Agusa και τους Methexis την πρώτη βραδιά και τους Øresund Space Collective και τους Automaton τη δεύτερη.