Ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Νομαρχίας Λάρισας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο Νερό και καταληκτική ημερομηνία αποστολής την 11η Σεπτεμβρίου 2009.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει από 1 έως 6 φωτογραφίες, οι οποίες θα υποβάλλονται ταχυδρομικά σε CD/DVD με ανάλυση 300ppi και διαστάσεις 20Χ30cm. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επίθετο του δημιουργού με λατινικούς χαρακτήρες.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό φωτογραφίας θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από το δελτίο συμμετοχής. Το δελτίο συμμετοχής μπορεί να είναι φωτοαντίγραφο του υποδείγματος που συνοδεύει την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Δελτία συμμετοχής μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από τον δικτυακό τόπο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας (www.fll.gr/) καθώς επίσης και από το δικτυακό τόπο του Πολιτιστικού Οργανισμού Νομαρχίας Λάρισας (http://ponlarissas.wordpress.com/)

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου 2009 με τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς και μέσα από το διαδικτυακό τόπο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας (www.fll.gr) και του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νομαρχίας Λάρισας (http://ponlarissas.wordpress.com/)

Τα βραβεία και οι διακρίσεις του διαγωνισμού είναι:
1ο Βραβείο : Απονομή τιμητικού διπλώματος και δωροεπιταγή 800 ευρώ
2ο Βραβείο : Απονομή τιμητικού διπλώματος και δωροεπιταγή 500 ευρώ
3ο Βραβείο : Απονομή τιμητικού διπλώματος και δωροεπιταγή 300 ευρώ
1ος έπαινος : Απονομή τιμητικού διπλώματος
2ος έπαινος : Απονομή τιμητικού διπλώματος
3ος έπαινος : Απονομή τιμητικού διπλώματος

Επιδίωξή σ’ αυτό το διαγωνισμό είναι κύριος στόχος να μην είναι το βραβείο αλλά η δημιουργική δουλειά, η δυνατότητα έκφρασης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά η διάκριση και η άμιλλα.