Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας

Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας
Κάθε Πέμπτη στο μουσικό χώρο Πυρήνας ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μας προσκαλεί να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δίσκο του «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας».

Κάθε Πέμπτη στο μουσικό χώρο Πυρήνας ο νέος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μας προσκαλεί να συνταξιδέψουμε μαζί του σε ένα ταξίδι με τραγούδια από τον δίσκο του «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας».

Ο νέος και πολλά υποσχόμενος για την ελληνική μουσική Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης βρίσκει την καλύτερη αφορμή για να μας κάνει να ταξιδέυουμε μαζί του κάθε Πέμπτη.

Και αυτός είναι ο δίσκος του, ο οποίος είναι δημιούργημα σπουδαίων δημιουργών του χώρου. «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας», τίτλος ποιητικός και ταξιδιάρικος, για ένα δίσκο σε διασκευή και ενορχήστρωση του Κώστα Παρίση και παραγωγή του Παρασκευά Καρασούλου.

Ο δίσκος του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη κυκλοφορεί από την Μικρή Αρκτο, με τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Ξαρχάκου, Δ. Μούτση, Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου , Τρύπες, Raining Pleasure, Manu Chao, Elvis Presley, Portishead, Wild Cherry κ.α.

Ο 25χρονος σήμερα Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης από τις Σέρρες, ξεχώρισε στην Δεύτερη Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Aρκτου το 2004, όπου μας είχε αιφνιδιάσει ευχάριστα με το «Ποτάμι μαύρο» και την «Επαρχία», δύο τραγούδια που διακρίθηκαν για τους ευαίσθητους στίχους τους, για την ώριμη μουσική τους, αλλά και για την ιδιαίτερη ερμηνευτική τους απόδοση από τον ίδιο.

Μαζί του η νέα και πολλά υποσχόμενη Μαρία Παπαγεωργίου, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Αρκτου.

Μαζί του παίζουν οι: Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο), Λάμπης Μητσιάκης (λύρα, τρομπόνι, μαντολίνο), Γιάννης Μπούρας (ηλεκτρική κιθάρα), Θανάσης Αρχανιώτης (ντραμς).

Info
Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, περιοχή Χίλτον
Τηλ.: 210 7237150
http://www.pirinas.com/
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 12 ευρώ (με ποτό)

Σχετικές ειδήσεις
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.
Οι Μαρσύας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
19.01.2016 12:33
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 30 Ιανουαρίου στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.