Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ήχων Παιχνίδια στο Axia Festival της Νάξου

Ήχων Παιχνίδια στο Axia Festival της Νάξου
Το Axia Festival, που πραγματοποιείται στο πανέμορφο νησί της Νάξου, προτείνει ένα μυσταγωγικό ταξίδι γεμάτο μουσική , ποίηση και τέχνη. Ο γενικός θεματικός τίτλος του φετινού φεστιβάλ είναι Ήχων Παιχνίδια.
Νέοι και εξαιρετικά χαρισματικοί μουσικοί, κάτοχοι ελληνικών και διεθνών βραβείων, θα ερμηνεύσουν για ένα κοινό που ψάχνει για κάτι νέο και ιδιαίτερο.

Συμμετέχουν οι βραβευμένοι σολίστ Έλλη Αναστασοπούλου, σοπράνο, Ηρόδοτος Καβάσσης, βιολοντσέλο, Γιάννης Αγρανιώτης, βιολί , Σωτήρης Λουίζος, πιάνο , Ανδρέας Χανιώτης, βιολί, Neville Fahy, πιάνο, Νεφέλη Μούσουρα, πιάνο, και Στέφανος Νικοτιάν, πιάνο.

Θα ακουστούν έργα σημαντικών δημιουργών του παρελθόντος και του παρόντος. Σας προσκαλούμε σε μια  πολιτιστική διαδρομή που υπόσχεται να αποτελέσει μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Το Axia Festival πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και με τα Jeunesses Musicales Ελλάδος.
Σχετικές ειδήσεις
Το ζεϊμπέκικο του Μενούση: παρουσίαση δίσκου στη Μουσική σκηνή Σταθμαρχείον (Αλλαγή χώρου)
28.11.2016 16:41
Οι εκδόσεις δίσκων Καθρέφτης ήχων Αληθινών, παρουσιάζουν το στιχουργό Χρήστο Καφτεράνη και τον συνθέτη – μουσικό Γιώργο Δούσο σε 11 νέα τραγούδια. Ένας κύκλος τραγουδιών με τίτλο Το Ζεϊμπέκικο του Μενούση.
Με τα χρώματα της Ελλάδας: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Loutraki Festival 2016
05.08.2016 15:42
Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στο πλαίσιο του Loutraki Festival.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.