Τέσσερα τραγούδια από τη συναυλία των Cyanna στο θρυλικό πλέον BarGuruBar περιμένουν τους φίλους του συγκροτήματος στην επίσημη ιστοσελίδα τους Cyanna.gr, ενώ μας ετοιμάζουν νέο άλμπουμ!

Τα Wanna Be Your Dog, Like Fire, Zavara και Paranoid GF είναι διαθέσιμα πλέον για δωρεάν download. Ένα live bootleg των Cyanna ηχογραφημένο σε μία από τις πολλές και δυνατές συναυλίες του CityFM 99.5 και της Offchiore Production στο Guru.

Επιπλέον οι Cyanna, και ύστερα από τη συμμετοχή τους στο νέο δίσκο της Δήμητρας Γαλάνη και το βραβείο για καλύτερο Alternative Video Clip στα βραβεία του Mad TV, είναι στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τους album.

Οι ίδιοι υπόσχονται πως νέα τραγούδια θα ακουστούν στις επόμενες συναυλίες τους. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους στo Electron Nights με τους MGMT στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ μέσα στον Αύγουστο οι Cyanna θα εμφανιστούν με τους Fisherspooner στη Μύκονο (8 Αυγούστου) και τους Stranglers στο Ireon Festival της Σάμου (9 Αυγούστου). Στις 10 Αυγούστου το συγκρότημα θα είναι στο Θέατρο Βράχων για να δει τους Faith No More!