Η σύγχρονη δημοκρατική ιστορία της χώρας μας ξεδιπλώνεται μέσα από τον φωτογραφικό φακό του διακεκριμένου φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα στην έκθεση Πριν & Μετά. 35 Χρόνια μετά την 24η Ιουλίου 1974, που διοργανώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Τεχνόπολις.

Στην έκθεση παρουσιάζεται το έργο του δημιουργού, ξυπνώντας αναμνήσεις σε όσους έζησαν και γνώρισαν πρόσωπα και γεγονότα, που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες, διδάσκοντας τους νεώτερους την ατμόσφαιρα των τελευταίων πενήντα ετών τα οποία διαμόρφωσαν την πολική ταυτότητα της Ελλάδας.

Ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, ως μόνιμος συνεργάτης του διεθνούς πρακτορείου Αssociated Press κατέγραψε ιστορικές στιγμές, που πολλοί θα ήθελαν να είχαν ζήσει από κοντά.

Στις πολυάριθμες διεθνείς αποστολές είχε την ευκαιρία να αποτυπώσει στον φακό του στιγμιότυπα από κάθε μεριά του πλανήτη, που συγκλόνισαν τον κόσμο και να γνωρίσει προσωπικότητες που άφησαν την σφραγίδα τους, τόσο στον περασμένο, όσο και στον τρέχοντα αιώνα. Κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς τη σύγχρονη τεχνολογία ανταποκρίθηκε πάντα με επιτυχία.