Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Uriah Heep live

Uriah Heep live
Ερχονται στην Ελλάδα στα τέλη Γενάρη για μια συναυλία στην Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater, και μία στην Αθήνα, στο Fuzz Club.

Ερχονται στην Ελλάδα στα τέλη Γενάρη για μια συναυλία στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater και μία στην Αθήνα στο Fuzz Club.

Οι Uriah Heep είναι ο ορισμό του σλόγκαν: πολύ σκηρός για να πεθάνει και οι συναυλίες τους, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και πάθος αποτελούν πραγματικά συγκλονιστικές εμπειρίες.

Κάποιες φορές με μια χιουμοριστική διάθεση τους αποκαλούν, οι \"Beach Boys του heavy metal\" για τα μελωδικά τους κομμάτια και τα χοροδιακά τους φωνητικά, παρόλο που η μουσική τους έχει επιρροές από πολύ διαφορετικά είδη, όπως: progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz, ακόμα και country, κάποιες φορές.

Σαν μία από τις πρώτες μπάντες που ανέμιξαν το prog με το metal, ανήκουν στους παπούδες του επονομαζόμενου progressive metal.

Οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο 2008 οι Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν νέο studio album, το πρώτο μέσα στα 10 τελευταία χρόνια μετά το \"Sonic Origami\" και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τα νέα τους τραγούδια ζωντανά εκτός απο τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος όπως τα:Easy Livin, The Magicians Birthday, Sweet Freedom, Gypsy, The Wizard και τόσα άλλα.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 1969 από τον Ken Hensley και πήρε το όνομα του ήρωα του Charles Dickens. Μετά από μια μεγάλη σειρά αλλαγών στην σύνθεση της μπάντας φτάνουμε στο σήμερα που οι Uriah Heep υπό την καθοδήγηση του Mick Box, τελευταίο αλλά εξαιρετικά σημαντικό εναπομείναντα, αποτελούνται απο τους: Bernie Shaw-vocals, Mick Box-guitar, Phil Lanzon-keyboards, Trevor Bolder-bass, Russell Glibrook-drums.

info
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)
Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Fuzz Club (Αθήνα)
Εναρξη: 9.30 μμ
Προπώληση: Αθήνα, Metropolis, Ticket House, Village Cinemas, Tιμή: 30 ευρώ
Με πιστωτική κάρτα στο site : showtime.villagecinemas.gr
και στα 801 1009191 και 210 8108080

Σχετικές ειδήσεις
Οι White Lies live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
28.11.2016 11:28
Οι White Lies έρχονται στην Ελλάδα για δύο lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Gagarin 205 και στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Principal Club.
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Angelika Dusk και Inconsistencies τα opening acts στις συναυλίες της Kovacs
16.03.2016 14:38
H Angelika Dusk και οι Inconsistencies θα είναι τα opening acts για τις συναυλίες της Kovacs στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα η Angelika θα εμφανιστεί την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Principal Club Theater και το Σάββατο 9 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy ενώ οι Inconsistencies θα εμφανιστούν την Κυριακή 10 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy.