Το Rocking Athens Festival έχει τη μεγάλη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει live στην Αθήνα τους ζωντανούς θρύλους ZZ Top και το hard rock blues του Τέξας!

Οι ZZ Top σχηματίστηκαν το 1969 στο Houston του Texas και κατέχουν ένα μοναδικό ρεκόρ αφού για 40 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή στη σύνθεσή τους!

O Billy Gibbons, ο Dusty Hill και ο Frank Beard αποτελούν το πιο καυτό τρίο του rock έχοντας στο ενεργητικό τους 15 studio άλμπουμ και περισσότερα από 20 πετυχημένα singles.

Rock ύμνοι όπως La Grange, Tush, Legs, Sharp dressed man, Gimme all your lovin, Rough Boy, Cheap sunglasses, I thank you, She just killed me καθώς και τα Blue jeans blues και Jesus just left Chicago που είναι δύο από τα καλύτερα texas blues που γραφτήκαν ποτέ, αλλά και τον ύμνο των απανταχού τσοπεράδων Beer Drinkers and Hell Raisers.

Η σκηνική τους παρουσία είναι μοναδική αφού οι Gibbons και Hill, τόσο εμφανισιακά όσο και μουσικά κάνουν το δικό τους show.

Το συγκρότημα των ZZ Top δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας. Είναι όμως ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο. Τώρα ήρθε και η σειρά μας…