Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο

Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο
Έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το φιλότεχνο κοινό στη μεγάλη τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος δημοπρασιών Ευάγγελου Καπόπουλου την Παρασκευή 31 Ιουλίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Πρόκειται για την δέκατη συνεχή χρονιά που ο οίκος δημοπρασιών Καπόπουλου, πραγματοποιεί δημοπρασίες στην όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό.

Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων όπως είναι οι : Χριστοφόρου, Πράσινος, Σπαθάρης, Ζούνη , Τσόκλης, Παύλος, Φασιανός, Μυταράς, Καράς, Μακρουλάκης , Δρούγκας, Μανωλίδης, Γέρος, Πανταλέων, Σπεράντζας, Στεφάνου , Σόρογκας, Σάμιος , Γεωργίου , καθώς και πολλών Ευρωπαίων όπως των Αρμάν, Κομπάς, Ανταμί, Σεγκί, Ερό, Ντελεβάλ, κ.ά.

Σχετικές ειδήσεις
Δημοπρασία Τέχνης & Αντικειμένου
04.08.2016 15:26
Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί στις 31 Αυγούστου 2016 σε μια δημοπρατική εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα.
Two voices: Past and Present: Έκθεση με έργα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery
04.08.2016 13:55
Το Cronwell Resort Sermilia σε συνεργασία με την MaLou Art Consultig@Gallery οργανώνει την έκθεση ‘’Two voices: Past and Present’’ με έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων ζωγράφων του 20ου και 21ου αιώνα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery.
REM-Brand Name 2016: Η Γνησιότητα του Καλλιτέχνη στη γκαλερί Λόλα Νικολάου
15.06.2016 17:09
Το REM-Brand Name που διοργανώνει η γκαλερί Λόλα Νικολάου στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει από τις 28 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου, δίνοντας μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα έργο τέχνης δίνοντας, γιατί όχι, έστω και 5 ευρώ!
Sempre la Grecia: έκθεση στη Βενετία με τη συμμετοχή 10 Ελλήνων καλλιτεχνών
19.02.2016 10:18
Άρωμα "Παντοτινής Ελλάδας" έφερε στη Βενετία η συμμετοχή 10 Ελλήνων εικαστικών στην ομαδική έκθεση 48 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, στο πανέμορφο και ιστορικό Palazzo Cavalli Franchetti, μέσα στο βενετσιάνικο καρναβάλι.
The Sheltering Sky - Στο Καταφύγιο του Ουρανού: έκθεση ελληνικού κοσμήματος στο Αεροδρόμιο
14.01.2016 12:12
Το εξαιρετικό έργο Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου, μέσα από τη νέα έκθεση, με τίτλο «THE SHELTERING SKY» - "Στο Καταφύγιο του Ουρανού", σε συνεργασία με την πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECE.