Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο

Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο
Έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το φιλότεχνο κοινό στη μεγάλη τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος δημοπρασιών Ευάγγελου Καπόπουλου την Παρασκευή 31 Ιουλίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Πρόκειται για την δέκατη συνεχή χρονιά που ο οίκος δημοπρασιών Καπόπουλου, πραγματοποιεί δημοπρασίες στην όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό.

Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων όπως είναι οι : Χριστοφόρου, Πράσινος, Σπαθάρης, Ζούνη , Τσόκλης, Παύλος, Φασιανός, Μυταράς, Καράς, Μακρουλάκης , Δρούγκας, Μανωλίδης, Γέρος, Πανταλέων, Σπεράντζας, Στεφάνου , Σόρογκας, Σάμιος , Γεωργίου , καθώς και πολλών Ευρωπαίων όπως των Αρμάν, Κομπάς, Ανταμί, Σεγκί, Ερό, Ντελεβάλ, κ.ά.

Σχετικές ειδήσεις
22.12.2016 12:55
Η Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου παρουσιάζει την έκθεση "προσφορά - Ι", στην οποία παρουσιάζονται έργα τέχνης κορυφαίων εικαστικών δημιουργών, τα οποία έγιναν δωρεά προς τη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου.
Δημοπρασία Τέχνης & Αντικειμένου
04.08.2016 15:26
Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί στις 31 Αυγούστου 2016 σε μια δημοπρατική εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα.
Two voices: Past and Present: Έκθεση με έργα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery
04.08.2016 13:55
Το Cronwell Resort Sermilia σε συνεργασία με την MaLou Art Consultig@Gallery οργανώνει την έκθεση ‘’Two voices: Past and Present’’ με έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων ζωγράφων του 20ου και 21ου αιώνα από τη συλλογή της MaLou Art Gallery.
Έκθεση απτικών εικόνων από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών
01.07.2016 13:56
Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, σε συνεργασία με την Πανουκρανική Φιλανθρωπική Οργάνωση «Face to the Truth», με την ευκαιρία του εορτασμού των χιλίων ετών του Ρώσικου Μοναστηριού στο Άγιο Όρος, διοργανώνει έκθεση απτικών εικόνων για άτομα με τύφλωση και αναπηρία στην όραση.
REM-Brand Name 2016: Η Γνησιότητα του Καλλιτέχνη στη γκαλερί Λόλα Νικολάου
15.06.2016 17:09
Το REM-Brand Name που διοργανώνει η γκαλερί Λόλα Νικολάου στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει από τις 28 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου, δίνοντας μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα έργο τέχνης δίνοντας, γιατί όχι, έστω και 5 ευρώ!