Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παντελής Αμπαζής σε περιΩΔΕΙΑ

Ο Παντελής Αμπαζής σε περιΩΔΕΙΑ
Ο Παντελής Αμπαζής, με το συγκρότημα του Ανωτάτη Ζαμπετική παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση . Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη, σε περιοδεία!

Μουσικές ντεμοντέρνες, κέφι, χορός, συναίσθημα, σάτιρα και πολύ γέλιο, αυτή είναι η σουρεαλιστική συνταγή που μαγειρεύουν ο Παντελής και η παρέα του.

Γέλια και τραγούδια πλημμυρίζουν τη σκηνή . Χαρμάνι από αγαπημένες μελωδίες, λογοπαίγνια, έξυπνες ατάκες, φωτεινά χαμόγελα και τραγούδια, συνθέτουν το μεικτό θέαμα , με τις εξαιρετικές φωνές και τις αλέγρες ερμηνείες των συντελεστών της παράστασης.

Αν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τη μουσική με τη χαρά και το αβίαστο γέλιο με το καλό τραγούδι δεν έχετε παρά να αναφωνήσετε κι εσείς: ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Ο μποέμ τραγουδοποιός έχει ήδη ξεκινήσει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με επόμενους σταθμούς:
Καλογερόραχη Καλαμάτα Σάββατο 1/8
Σάμο Σάββατο 8/8
Μυτιλήνη Κυριακή 9/8
Χίο Τρίτη 11/8
Νίσυρο Πέμπτη 20/8
Κεφαλονιά  Κυριακή 23/8

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino
26.01.2017 14:38
Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, το Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, το Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτες το Γιώργο Καρυώτη, κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του τον Πειραιά, για δύο βραδιές στο Kremlino.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.