Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο Παντελής Αμπαζής σε περιΩΔΕΙΑ

Ο Παντελής Αμπαζής σε περιΩΔΕΙΑ
Ο Παντελής Αμπαζής, με το συγκρότημα του Ανωτάτη Ζαμπετική παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση . Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη, σε περιοδεία!

Μουσικές ντεμοντέρνες, κέφι, χορός, συναίσθημα, σάτιρα και πολύ γέλιο, αυτή είναι η σουρεαλιστική συνταγή που μαγειρεύουν ο Παντελής και η παρέα του.

Γέλια και τραγούδια πλημμυρίζουν τη σκηνή . Χαρμάνι από αγαπημένες μελωδίες, λογοπαίγνια, έξυπνες ατάκες, φωτεινά χαμόγελα και τραγούδια, συνθέτουν το μεικτό θέαμα , με τις εξαιρετικές φωνές και τις αλέγρες ερμηνείες των συντελεστών της παράστασης.

Αν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τη μουσική με τη χαρά και το αβίαστο γέλιο με το καλό τραγούδι δεν έχετε παρά να αναφωνήσετε κι εσείς: ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!

Ο μποέμ τραγουδοποιός έχει ήδη ξεκινήσει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με επόμενους σταθμούς:
Καλογερόραχη Καλαμάτα Σάββατο 1/8
Σάμο Σάββατο 8/8
Μυτιλήνη Κυριακή 9/8
Χίο Τρίτη 11/8
Νίσυρο Πέμπτη 20/8
Κεφαλονιά  Κυριακή 23/8

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Δεν υπάρχει κράτος madame, με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στον Ιανό
29.02.2016 13:03
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» με τους Σωτήρη Σινάνη & Μάριο Καράντζιο (μπουζούκι), έρχονται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, στις 5 Μαρτίου 2016.
Ακύρωση - Δεν υπάρχει κράτος Madame με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στο Faust
29.01.2016 14:36
Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς παρουσιάζουν στο Faust την παράσταση ντεμοντέρνου θεάτρου τραγουδιών με τίτλο Δεν υπάρχει κράτος Madame, με backing band την «Ανωτάτη Ζαμπετική».