Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η Μελίνα, ο Ορφέας και η Λιζέτα κάνουν βάρδια

Η Μελίνα, ο Ορφέας και η Λιζέτα κάνουν βάρδια
Κανά, Περίδης και Καλημέρη , τρεις παλιοί κι αγαπημένοι φίλοι, τρεις καλλιτέχνες που εκπέμπουν το ίδιο συναίσθημα. Τέσσερις βραδιές του Ιανουαρίου, τέσσερις ευχάριστες μουσικές «βάρδιες» στη μουσική σκηνή Βάρδια.

Κανά, Περίδης και Καλημέρη, τρεις παλιοί κι αγαπημένοι φίλοι, τρεις καλλιτέχνες που εκπέμπουν το ίδιο συναίσθημα. Τέσσερις βραδιές του Ιανουαρίου, τέσσερις ευχάριστες μουσικές «βάρδιες» στη μουσική σκηνή Βάρδια.

Εκείνος γράφει και τραγουδάει, εκείνες τραγουδούν και μαγεύουν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Οι τρεις τραγουδοποιοί της καρδιάς μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Πολυαγαπημένα τραγούδια, εξαιρετικές ερμηνείες, εκπληκτικοί μουσικοί, ένα κοινό που τραγουδάει από την αρχή μέχρι το τέλος είναι αυτό που θα ζήσουμε, για δύο διήμερα, στη «Βάρδια».

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Μακρής (Γκάιντες, Καβάλ, Φλογέρες), Ιωάννα Μητσόγλου (Τύμπανα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Πλήκτρα), Προκόπης Φραγκούς (Μπάσο), Νίκος Μέρμηγκας (Νυκτά έγχορδα, μπουζούκι, λαούτο), Δημήτρης Πάντος (Ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα) και ο Σάκης Γκίκας στην ηχοληψία.

Info
Μελίνα Κανά, Ορφέας Περίδης, Λιζέτα Καλημέρη
Τετάρτη 23, Πέμπτη 24, Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Ιανουαρίου
Μουσική σκηνή Βάρδια, Σερρών 15 και Φ. Μένου, γωνία Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 94.22.89

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.
Ο Γιώργος Καζαντζής και η Λιζέτα Καλημέρη ζωντανά στο Μύλος Club
09.02.2016 12:17
Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο και η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη, μας ταξιδεύουν απέριττα στον υπέροχο μουσικό τους κόσμο, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μύλος Club.