Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Δρόμοι του Σωκράτη Μάλαμα

Οι Δρόμοι του Σωκράτη Μάλαμα
Η Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από τις 25 Ιανουαρίου και για πέντε Παρασκευοσαββατοκύριακα φιλοξενεί τον σπουδαίο Σωκράτη Μάλαμα και την ολοκαίνουρια δουλειά του, παρέα με ένα εξαιρετικό σύνολο μουσικών.

Η Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από τις 25 Ιανουαρίου και για πέντε Παρασκευοσαββατοκύριακα φιλοξενεί τον σπουδαίο Σωκράτη Μάλαμα και την ολοκαίνουρια δουλειά του, παρέα με ένα εξαιρετικό σύνολο μουσικών.

Ο τίτλος της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς του Σωκράτη Μάλαμα είναι «Δρόμοι» και αυτοί είναι που τον οδηγούν για ακόμη μία φορά σε όμορφες μουσικές διαδρομές.

Ο Σωκράτης Μάλαμας , μέσα από τους δικού του Δρόμους, επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, για να χαρίσει, εκτός από τα νέα του υπέροχα τραγούδια, και τη βαθιά του αγάπη για το κοινό!

Παρέα μ\' ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, ζωντανά, τα καινούργια του τραγούδια, ενώ οι ίδιοι αυτοί «Δρόμοι» θα μας παρασύρουν και πάλι πίσω, στα πιο παλιά, στα αγαπημένα τραγούδια που μας σύστησαν, μας γνώρισαν και μας «πάντρεψαν» με τον Σωκράτη.

Info
Σωκράτης Μάλαμας
Κεντρική Σκηνή, Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37 και Φραντζή, Ν. Κόσμος
Έναρξη 25 Ιανουαρίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 9226975
Πληροφορίες στο http://www.stn.gr/

Σχετικές ειδήσεις
09.02.2017 12:36
Τον Σωκράτη Μάλαμα τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία "σχολή" μόνος του.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
12.01.2017 11:47
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
28.07.2016 13:43
Την επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη -μετά από τις καλοκαιρινές του συναυλίες- σηματοδοτεί η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.