Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Διονύσης, ο Θανάσης και άλλοι

Ο Διονύσης, ο Θανάσης και άλλοι
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Η πρώτη αυτή συνάντηση ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου στο Polis Theater και θα είναι η αρχή μιας δίμηνης μουσικής διαδρομής.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Η πρώτη αυτή συνάντηση ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου στο Polis Theater και θα είναι η αρχή μιας δίμηνης μουσικής διαδρομής.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 29 Μαρτίου, στο Polis Theater, οι δύο μορφές της ελληνικής ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, θα συναντιούνται για να μας αφιερώσουν τα τραγούδια τους.

Και ανάμεσα σ\' αυτά θα βρεθούν και τα 12 καινούργια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου που άρχισαν να ηχογραφούνται αυτές τις μέρες, με ερμηνευτή το Διονύση Σαββόπουλο.

Η ηχογράφηση αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη, αφού τα τραγούδια παρουσιαστούν για 20 βραδιές στη σκηνή και πάρουν την τελική τους μορφή μπροστά στο κοινό. Εν συνεχεία θα κυκλοφορήσουν σε CD.

Μαζί τους τέσσερις διεθνώς καταξιωμένες προσωπικότητες του μουσικού αυτοσχεδιασμού: οι δικοί μας Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλ. βαθύχορδο, κρουστά, φωνητικά) και η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, παραδοσιακά νυκτά έγχορδα, φωνητικά) που είναι επίσης επιμελήτρια των ηχογραφήσεων και των προβών.

Από το Λος Αντζελες, οι Jimmy Mahlis (κιθάρες, ούτι, φωνητικά) και Satnam Ramgotra (τάμπλες, τύμπανα, κρουστά). Δεν συνοδεύουν απλώς. Φωτίζουν και ζωντανεύουν τόσο τα καινούργια, όσο και άλλα πολλά γνωστά και δημοφιλή τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Info
Από 25 Ιανουαρίου έως 29 Μαρτίου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με ποτό
Polis Theater, Πέτρου Ράλλη 18
Τηλ. κρατήσεων 210 3452527

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Royal Theater στην Πάτρα
19.08.2016 14:23
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζουν την παράσταση Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα, στο Royal Theater στην Πάτρα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
31.05.2016 14:47
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ξεκινούν την περιοδεία τους "Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στα Αστέρια στην Πάτρα
13.01.2016 10:21
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στα Αστέρια στην Πάτρα.
Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα: Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Κύτταρο
23.12.2015 11:55
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από τις 29 Δεκεμβρίου και για τέσσερις εμφανίσεις μόνο θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».