Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Διονύσης, ο Θανάσης και άλλοι

Ο Διονύσης, ο Θανάσης και άλλοι
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Η πρώτη αυτή συνάντηση ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου στο Polis Theater και θα είναι η αρχή μιας δίμηνης μουσικής διαδρομής.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Η πρώτη αυτή συνάντηση ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου στο Polis Theater και θα είναι η αρχή μιας δίμηνης μουσικής διαδρομής.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 29 Μαρτίου, στο Polis Theater, οι δύο μορφές της ελληνικής ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, θα συναντιούνται για να μας αφιερώσουν τα τραγούδια τους.

Και ανάμεσα σ\' αυτά θα βρεθούν και τα 12 καινούργια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου που άρχισαν να ηχογραφούνται αυτές τις μέρες, με ερμηνευτή το Διονύση Σαββόπουλο.

Η ηχογράφηση αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη, αφού τα τραγούδια παρουσιαστούν για 20 βραδιές στη σκηνή και πάρουν την τελική τους μορφή μπροστά στο κοινό. Εν συνεχεία θα κυκλοφορήσουν σε CD.

Μαζί τους τέσσερις διεθνώς καταξιωμένες προσωπικότητες του μουσικού αυτοσχεδιασμού: οι δικοί μας Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλ. βαθύχορδο, κρουστά, φωνητικά) και η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, παραδοσιακά νυκτά έγχορδα, φωνητικά) που είναι επίσης επιμελήτρια των ηχογραφήσεων και των προβών.

Από το Λος Αντζελες, οι Jimmy Mahlis (κιθάρες, ούτι, φωνητικά) και Satnam Ramgotra (τάμπλες, τύμπανα, κρουστά). Δεν συνοδεύουν απλώς. Φωτίζουν και ζωντανεύουν τόσο τα καινούργια, όσο και άλλα πολλά γνωστά και δημοφιλή τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Info
Από 25 Ιανουαρίου έως 29 Μαρτίου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με ποτό
Polis Theater, Πέτρου Ράλλη 18
Τηλ. κρατήσεων 210 3452527

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος με
07.12.2016 10:59
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μετά το sold out των προηγούμενων παραστάσεων, θα εμφανιστεί για άλλες δυο βραδιές στον Παρνασσό, την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου. Θα ακούσουμε τα τραγούδια και τις ιστορίες του ΦΟΡΤΗΓΟΥ, θα δούμε πώς ο γνωστός και διακεκριμένος πλέον Σαββόπουλος του 2016 συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και πώς ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για 4 βραδιές στον
10.11.2016 10:23
Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου Φορτηγό και ο Διονύσης Σαββόπουλος αυτόν τον Δεκέμβρη, κάνει έναν σταθμό στο κέντρο της Αθήνας, στην αίθουσα του αρχαιότερου Φιλολογικού Συλλόγου της πόλης, την αίθουσα του “Παρνασσού”.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Royal Theater στην Πάτρα
19.08.2016 14:23
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζουν την παράσταση Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα, στο Royal Theater στην Πάτρα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
31.05.2016 14:47
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ξεκινούν την περιοδεία τους "Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα" στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.