Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Με το μαράζι του έρωτα

Με το μαράζι του έρωτα
Οι εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική κυκλοφορούν το νέο μυθιστόρημα της Πόπη Στεριάδου, Με το μαράζι του έρωτα, από τη σιερά του όίκου Σταθμός.

Το μυθιστόρημα της Πόπης Στεριάδου διηγείται ένα ταξίδι αναψυχής που στάθηκε η αφορμή ν’ αλλάξει όλη η ζωή του ήρωα.

Γιατί όταν γνώρισε τις δύο δίδυμες αδελφές, ποτέ δε φανταζόταν ως πού θα έφτανε προκειμένου να κερδίσει την αγάπη που τόσο αναζητούσε. Και κάπου ανάμεσα στους τρεις τους, ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που περνά από γενιά σε γενιά και στοιχειώνει τις ζωές όλων…

Η Πόπη Στεριάδου γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Υπηρέτησε στη δημόσια διοίκηση σε θέσεις όλης της διοικητικής ιεραρχίας και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου έφτασε μέχρι το βαθμό της Γενικής Διευθύντριας. Έχει αρθρογραφήσει και εκδώσει έργα σχετικά με τη διοίκηση και την εκπαίδευση. Είναι συγγραφέας των μυθιστορημάτων Το κόμμα της Ανεμώνης (Ιωλκός), Κυδωνιών και Ρέμπραντστραατ… γωνία (Εμπειρία Εκδοτική). Είναι Πρόεδρος του ιστορικού πολιτιστικού φορέα “Ιωνικός Σύνδεσμος”, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού “Λυχνάρι”, όπου και αρθρογραφεί, και Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Νεωτερικής Ελληνικής Ποίησης “Βασίλης Στεριάδης”.

Σχετικές ειδήσεις
Tο Νόημα του Έρωτα - Sue Johnson
16.12.2016 10:16
Από τις εκδόσεις Gutenberg κυκλοφορεί το βιβλίο, Tο Νόημα του Έρωτα. Η επαναστατική νέα επιστήμη των ρομαντικών σχέσεων της Dr. Sue Johnson σε μετάφραση Μαργαρίτας Κουλεντιανού και σε επιμέλεια Ρίτας Βεντούρα.
  Τα δάκρυα του έρωτα - Γιάννη Μ.
06.10.2016 12:55
Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιάννη Μ. «Τα δάκρυα του έρωτα».
Ο Κύκλος του Έρωτα - Άρθουρ Σνίτσλερ
29.08.2016 13:00
Από τις εκδόσεις Vakxikon.gr κυκλοφορεί το βιβλίο, Ο Κύκλος του Έρωτα του Άρθουρ Σνίτσλερ σε μετάφραση Νότη Παρασκευόπουλου.
 O Kύκλος του Έρωτα - Άρθουρ Σνίτσλερ
25.08.2016 11:10
Το κλασικό θεατρικό έργο, O Kύκλος του Έρωτα, του δημοφιλούς Αυστριακού συγγραφέα Άρθουρ Σνίτσλερτου, που ανεβαίνει συχνά στα θέατρα της χώρα​ς​ μας, κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά σε μετάφραση Νότη Παρασκευόπουλου από τις εκδόσεις Vakxikon.gr.
Παρουσίαση/προβολή του
23.08.2016 10:00
Παρουσιάζεται το κλασικό θεατρικό έργο του Άρθουρ Σνίτσλερ "Ο κύκλος του έρωτα", το οποίο εκδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά από τις εκδόσεις Vakxikon.gr, στο Cine Αλκυονίδα, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016