Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στους Αγ. Αναργύρους

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στους Αγ. Αναργύρους
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, για μια μοναδική παράσταση .

Μετά τη μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, όπου ο Φίλιππος, ως οικοδεσπότης, υποδέχτηκε στη σκηνή δύο μεγάλους ξένους καλλιτέχνες , την Sinead O’ Connor και τον Gordon Gano (Violent Femmes), και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων.

Το πρόγραμμα συνδυάζει  τα παλιά αγαπημένα κομμάτια από την εποχή των Πυξ Λαξ, με τις ήδη γνωστές προσωπικές του επιτυχίες , όπως το  «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και «Ποιός έχει λόγο στην Αγάπη» από το πλατινένιο του άλμπουμ «ΟΜΝΙΑ», καθώς και τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται». Το ομώνυμο κομμάτι και το τρυφερό «Καληνύχτα Αμαλία» έχουν ήδη κερδίσει την καρδιά του κοινού.

Μαζί του στη σκηνή, θα βρίσκεται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο MC Yinkα, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, ανάμεσά τους οι, Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (drums), Αλέκος Αράπης ( μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα), Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο) και Νίκη Γρανά (φωνητικά / κιθάρα/ ακορντεόν).

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Άβατο live stage
03.11.2015 12:21
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα βρεθεί για δύο συναυλίες στο Άβατο live stage στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια αναδρομή με αφορμή τον δίσκο Το Rock της Δυτικής όχθης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 13:52
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, στο Ρυθμός Stage.