Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, για μια μοναδική παράσταση.

Μετά τη μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, όπου ο Φίλιππος, ως οικοδεσπότης, υποδέχτηκε στη σκηνή δύο μεγάλους ξένους καλλιτέχνες, την Sinead O’ Connor και τον Gordon Gano (Violent Femmes), και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων.

Το πρόγραμμα συνδυάζει  τα παλιά αγαπημένα κομμάτια από την εποχή των Πυξ Λαξ, με τις ήδη γνωστές προσωπικές του επιτυχίες, όπως το  «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και «Ποιός έχει λόγο στην Αγάπη» από το πλατινένιο του άλμπουμ «ΟΜΝΙΑ», καθώς και τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται». Το ομώνυμο κομμάτι και το τρυφερό «Καληνύχτα Αμαλία» έχουν ήδη κερδίσει την καρδιά του κοινού.

Μαζί του στη σκηνή, θα βρίσκεται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο MC Yinkα, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, ανάμεσά τους οι, Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (drums), Αλέκος Αράπης ( μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα), Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο) και Νίκη Γρανά (φωνητικά / κιθάρα/ ακορντεόν).