Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριντζήλα live

Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριντζήλα live
Η Τάνια Τσανακλίδου και η Μάρθα Φριντζήλα υφαίνουν μια μουσική συνομωσία με τον πιανίστα Τάκη Φαραζή και τον ακορντεονίστα Παναγιώτη Τσεβά και ανεβαίνουν στη σκηνή του Αττικού Άλσους την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Με ένα πρόγραμμα που δοκιμάστηκε το χειμώνα στη σκηνή του Μετρό, αυθόρμητο όσο και απρόβλεπτο, οι δύο ερμηνεύτριες συνομιλούν με τραγούδια, θυμούνται τους αγαπημένους τους συνθέτες και παρασύρουν το κοινό σε έναν δικό τους κόσμο ήχων και συναισθημάτων όπου τα όρια ανάμεσα στη σκηνή και την πλατεία δεν έχουν σημασία.
 
Η Τάνια Τσανακλίδου και η Μάρθα Φριντζήλα, σε ένα πρόγραμμα που ξεπερνά σε διάρκεια τις δύο ώρες, χρησιμοποιούν όχι μόνο τα αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά και τους γνώριμους και στις δύο κώδικες του θεάτρου για να περιπλανηθούν στη δισκογραφία -τη δική τους και των μουσικών που αγαπούν- με πυξίδα την ανάγκη να σχολιάσουν και ίσως και να ξορκίσουν όσα συμβαίνουν γύρω τους τον τελευταίο καιρό.
Σχετικές ειδήσεις
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.