Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μπάσης-Αλκαίου ως το Χάραμα

Μπάσης-Αλκαίου ως το Χάραμα
Το ιστορικό Χάραμα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής φιλοξενεί φέτος το Χειμώνα ένα τραγουδιστικό δίδυμο που εγγυάται τη νυχτερινή μας διασκέδαση.

Το ιστορικό Χάραμα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής φιλοξενεί φέτος το Χειμώνα ένα τραγουδιστικό δίδυμο που εγγυάται τη νυχτερινή μας διασκέδαση. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Λένα Αλκαίου, συνεχίζουν να προσφέρουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ταξιδεύει στο χθες και στο σήμερα του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Δύο αγαπημένες λαϊκές φωνές, σε μια διαδρομή από τον Τσιτσάνη και το ρεμπέτικο μέχρι τα πιο σύγχρονα λαϊκά ακούσματα αλλά και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία .

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους πιο αξιόλογους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, μας προσκαλεί να θυμηθούμε διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες κορυφαίων ερμηνευτών, αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, καθώς και να σιγοτραγουδήσουμε κομμάτια από την νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο \"Η ζωή αλλού σε πάει\".

Η Λένα Αλκαίου με την γνήσια λαϊκή φωνή της ξετυλίγει το κουβάρι της ελληνικής μουσικής και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που στηρίζεται στην προσωπική της δισκογραφία αλλά και στο ευρύτερο ελληνικό ρεπερτόριο κάνοντας στάση σε ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών.

Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα, το Χάραμα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.

info
Σκοπευτήριο Καισαριανής
Τηλ. Κρατήσεων 210 7669742/ 6944206655
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 23.00
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα για μια εορταστική εμφάνιση στο Kremlino
16.12.2016 11:42
Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά την Ελένη Πέτα στο stage του Kremlino για μια μοναδική εορταστική εμφάνιση, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου!
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κλείνει την αυλαία στο Θερινό Χάραμα Πάτρας
14.09.2016 12:19
Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2016 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Χάραμα στην Πάτρα μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.
Ο Γιάννης Σπανός για την πανσέληνο του Αυγούστου στο Χάραμα
12.08.2016 13:43
Ο Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος συνθέτης του «Νέου Κύματος», μας ταξιδεύει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό Χάραμα στις αξέχαστες επιτυχίες του, με συντροφιά το πιάνο του και το φώς της Αυγουστιάτικής πανσέληνου.
Το Half Note πάει παραλία!
11.05.2016 15:37
Αυτό το καλοκαίρι το Half Note αλλάζει τη νυχτερινή διασκέδαση στήνοντας τη σκηνή του ακριβώς δίπλα στο κύμα, στην κοντινή και εύκολα προσβάσιμη παραλία Γλυφάδας, στο Sirocco’s Club.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.