Ο συνθέτης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην Ελλάδα, τόσο μέσα από το συνθετικό του έργο, όσο και από τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες του με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες ξεκινά στα τέλη Ιουλίου τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην χώρα μας, στα πλαίσια μίας περιοδείας που περιλαμβάνει σταθμούς σε 12 Φεστιβάλ.

Μόλις πρόσφατα, κυκλόφορησε το πρώτο μέρος από τo διπλό άλμπουμ του με τίτλο Alkohol και για άλλη μια φορά ξεκίνησε την διαδρομή του στα μεγάλα Φεστιβάλ του πλανήτη, σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.

Την τελευταία δεκαετία, με την συνεχή παρουσία του στα διεθνή φεστιβάλ, κατόρθωσε να βάλει τα Βαλκάνια στον παγκόσμιο χάρτη και αυτή τη φορά για ευχάριστο λόγο: τη μουσική και τα τραγούδια με επίκεντρο τα χάλκινα πνευστά. Οι μουσικές του πια αποτελούν την βάση της νέας μόδας στα ευρωπαικά και αμερικάνικα κλάμπ, της μόδας που ονομάζεται dj Balkan. Ο χορός είναι δυνατός και τα χάλκινα “σπιντάρουν” πάνω στα πικάπ.

Έτσι και στο νέο του δίσκο, σπιντάρει ζωντανά και δίνει ένα άλλο τόνο και ρυθμό σε κομμάτια που ξέρουμε από το παρελθόν, αλλά και σε νέα. Πάντα με την μπάντα του για “Γάμους και Κηδείες” υπόσχεται βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το πρόγραμμα της περιοδείας:
Παρασκευή 31 Ιουλίου: Σέρρες, Γήπεδο Σερρών, Φεστιβάλ Ειρήνης και Πολιτισμού/Γεφυρουδιανά 09
Σάββατο 1 Αυγουστου: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Φεστιβάλ Θάλασσας-Αμφιθεατρο Νέων Μουδανιών
Τρίτη 11 Αυγούστου: Σαλαμίνα, Ευριπίδειο Θέατρο
Τετάρτη 12 Αυγουστου: Σαντορίνη, στον αμφιθεατρικό χώρο του Santowines με θέα την Καλντέρα
Παρασκευή 14 Αυγούστου: Κέρκυρα, Κάστρο
Κυριακή 16 Αυγούστου, Ζάκυνθος, Παραλία Αλυκών
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, Θέρμη Θεσσαλονίκης, Φράγμα Θέρμης
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, Ιωάννινα, Θέατρο ΕΗΜ
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου: Γλυφάδα, 3η Μαρίνα Γλυφάδας
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, Κορυδαλλός, Γήπεδο Κορυδαλλού