Με S/S Ιόνιον 1934, Selim Sesler Legendary Clarinet Master και Μaraveyas ilegal συνεχίζεται το πρόγραμμα των Γιορτών της Γης.

Ο Νικόλας Καραγκούνης και ο Θανάσης Ματθαίου (S/S Ιόνιον 1934) «ξεμπαρκάρουν» με τραγούδια από τους Ξέμπαρκους σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα άλμπουμ, του 1986, που μπορεί να μη γνώρισε την εμπορική επιτυχία άλλων προσεγγίσεων στον Καββαδία, αλλά η καλλιτεχνική του αξία παραμένει αντιστρόφως ανάλογη των πωλήσεων και της αποδοχής του.

Λίγο μετά στην κεντρική σκηνή, ντελιριακό παίξιμο από τον τσιγγάνικης καταγωγής κλαρινετίστα, από την Ανατολική Θράκη, και την κομπανία του, που συνδυάζουν την ενέργεια της τσιγγάνικης γαμήλιας μπάντας με την εκφραστικότητα των Βαλκανικών παραδοσιακών τραγουδιών σ\’ ένα αυτοσχεδιαστικό πανηγύρι. Ο Selim μεταφέρει ακούσματα γνώριμα και οικεία, αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης των πολλών μουσικών παραδόσεων των Βαλκανίων αλλά με το ιδιαίτερο γνώρισμα του τρόπου με τον οποίο οι τσιγγάνοι μουσικοί αφομοιώνουν, επεξεργάζονται και ερμηνεύουν τι παραδόσεις.

Και για το κλείσιμο τραγούδια και μουσικές από την ομώνυμη δισκογραφική του δουλειά του Κωστή Μαραβέγια αλλά και διασκευές της μεσογειακής σκηνής (Βαρκελώνη, Παρίσι, Ρώμη, Οράνο). Ενέργεια, ρυθμός, πάθος, εξωστρέφεια και εκρηκτικότητα συνθέτουν αυτή τη δίωρη γιορτή που επιμελείται ο μοναδικός περφόρμερ. Φωνή ζεστή, γνώριμη που τυλίγει κοσμοπολίτικες και ζωηρές μουσικές ξεσηκώνει τους θεατές και τους κάνει μέρος της παράστασης. Μία παράσταση με θεατρικά στοιχεία, που δεν ζητά απλώς, αλλά προκαλεί τη συμμετοχή του κοινού της! δείχνοντας μας πως τελικά… La vita e bella.