Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καρυοθραύστης από τη Μαγική Αυλαία

Ο Καρυοθραύστης από τη Μαγική Αυλαία
Το φεστιβάλ Πέτρας και η Μαγική Αυλαία παρουσιάζουν τον Καρυοθραύστη και την ιστορία της Κλάρας, η οποία θα ζωντανέψει στο Θέατρο Πέτρας σε ένα τεράστιο σκηνικό ύψους τεσσάρων μέτρων!

Η ιστορία του Καρυοθραύστη μας είναι γνωστή... Ένα μικρό στρατιωτάκι ζωντανεύει με τα μαγικά λόγια του Όφμαν και χορεύει με την αιθέρια μουσική Τσαϊκόφσκι…

Ποιος δεν ξέρει αυτή την καταπληκτική ιστορία της Κλάρας και ποιος δεν θα ήθελε να τη δει να ζωντανεύει! Κούκλες, στρατιωτάκια στρατηγοί και φασουλήδες με τα εντυπωσιακά και πλούσια κοστούμια τους τρέχουν και γελούν ανάμεσά μας μέχρι που… ο κακός βασιλιάς των ποντικών θα… Η συνέχεια στο θέατρο Πέτρας!

Διασκευή: Γιώργος Φρατζεσκάκης, Σκηνοθεσία: Γιώργος Φίλης, Σκηνικά –Κοστούμια: Γιοβάννα Πρασίνου, Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά, Ξιφασκία: Γεννάδιος Πάτσης. Πάιζουν οι: Μπακέα Μαρία, Μερτζάνης Κυριάκος, Πολυχρόνη Βάσω, Ζωγράφος Γιάννης, Καραγιάννη Έφη, Κυνηγόπουλος Γιώργος,   Χρονοπούλου Μαρία, Θεοδωρίδης Βασίλης.

Σχετικές ειδήσεις
No exit (Κεκλεισμένων των θυρών) του  Ζαν Πωλ Σαρτρ στο Θέατρο Αυλαία
30.09.2016 13:45
Η Θεατρική ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο παρουσιάζουν το έργο του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέα Ζαν Πωλ Σαρτρ, ΝΟ ΕXIT (“Κεκλεισμένων των θυρών”) σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου στο “Θέατρο Αυλαία” στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Το «άλλο» σπίτι από την ομάδα Εν δυνάμει στο θέατρο Αυλαία
29.09.2016 15:19
Η παράσταση Το «άλλο» σπίτι από την ομάδα Εν δυνάμει σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου έρχεται στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο Αυλαία, στα πλαίσια του φεστιβάλ 51α Δημήτρια.
Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ στο Θέατρο Αυλαία
23.09.2016 15:07
Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ από την Ομάδα Θεάτρου Χ-αίρεται και σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα, έρχεται στο θέατρο Αυλαία από 1 έως 3 Οκτωβρίου 2016 στα πλαίσια του φεστιβάλ 51α Δημήτρια.
Ρωμαίος και Ιουλιέτα από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Θέατρο Πάνθεον
06.09.2016 14:44
Το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης στο παγκόσμιο δραματολόγιο θα ζωντανέψει στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη.
Ίων του Πλάτωνα – Ένα μικρό συμπόσιο στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
23.08.2016 15:09
Ο πλατωνικός διάλογος «Ίων», δείγμα πλατωνικής «κωμωδίας», θα παρουσιαστεί ως σκηνικό σχεδίασμα για το Φεστιβάλ των Αισχυλείων, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας -στον υπαίθριο χώρο πίσω απ’ το θέατρο– με συνοδεία μουσικών επί σκηνής, στις 15 Σεπτεμβρίου 2016.