Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Julie and Julia, δυο αληθινές ιστορίες

Julie and Julia, δυο αληθινές ιστορίες
Η Columbia Pictures παρουσιάζει το φθινόπωρο τη νέα ταινία της Νόρα Έφρον, Julie & Julia, την ιστορία ενός μύθου που έδωσε σε μια γυναίκα τη συνταγή για ν’ αλλάξει τη ζωή της.

Πρόκειται για μια ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε δύο αληθινές ιστορίες. Η ταινία Τζούλι & Τζούλια συνδέει τις ζωές δύο γυναικών που, παρότι έζησαν σε διαφορετικές εποχές και χώρες, βρέθηκαν και οι δύο σε αδιέξοδο… ώσπου ανακάλυψαν ότι με το σωστό συνδυασμό πάθους, θάρρους και βούτυρου, τα πάντα είναι πιθανά.

Η Μέριλ Στριπ είναι η Τζούλια Τσάιλντ και η Έιμι Ανταμς είναι η Τζούλι Πάουελ στη νέα ταινία της σεναριογράφου-σκηνοθέτη Νόρα Εφρον, μεταφορά δύο best-selling απομνημονευμάτων: του Julie & Julia της Πάουελ και του My Life in France της Τζούλια Τσάιλντ με τον Αλέξ Προυντόμ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λογιστής, του Γκάβιν Ο’Κόνορ
20.10.2016 10:06
Η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει τον Λογιστή (The Accountant), μια παραγωγή των Electric City Entertainment / Zero Gravity Management.
Ο Θρύλος του Ταρζάν: Πρωτοβουλία για τη Διάσωση των Ελεφάντων της Γκαμπόν
01.07.2016 10:45
Λίγο πριν την κινηματογραφική έξοδο στις αίθουσες της ταινίας Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ, η Warner Bros. Pictures, η Village Roadshow Pictures και οι δημιουργοί και πρωταγωνιστές της ταινίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), Stop Ivory σε μια από τις πιο κρίσιμες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας – τη διαφύλαξη των ελεφάντων της Αφρικής που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Δύο σεφ για μια γυναίκα, του Φλορέν Σιρί
24.06.2016 14:44
Η Spentzos Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουνίου 2016 την ταινία Δύο σεφ για μια γυναίκα (FRENCH CUISINE - PENSION COMPLÉTE).
Το Παιχνίδι του Χρήματος, της Jodie Foster
17.06.2016 15:03
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουνίου 2016 την ταινία Το Παιχνίδι του Χρήματος (Money Monster) σε σκηνοθεσία της Jodie Foster, με τον George Clooney και την Julia Roberts.
Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά, της Julie Delpy
31.05.2016 12:06
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 9 Ιουνίου 2016 την ταινία Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά (Lolo) σε σκηνοθεσία της Julie Delpy.