Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

New generation, great masters

New generation, great masters

Η γκαλερί Mary Alexiou - Athens Art Space γιορτάζει έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας με μία επετειακή ομαδική έκθεση των συνεργατών της, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη , στην Ύδρα.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες είναι γνωστοί στο εξωτερικό για την πρωτοπορία της σκέψης τους και την ανατρεπτικότητα του Art Status. Σε μία Ελλάδα της δεκαετίας του \'30 που δεν υπήρχε δεδομένη αισθητική αντίληψη, ο Τσαρούχης , ο Τσόκλης, ο Ακριθάκης, ο Τάκης, ο Κουνέλης, ο Σαμαράς, η Χρύσα, ο Αντωνάκος και άλλοι εμπνεύστηκαν από τις στιγμές τόσο της ελληνικής καθημερινής ζωής , όσο από τις γενέτειρες τους και τα δύσκολα παιδικά τους χρόνια. Πήραν τους θυσαυρούς τους σε μικρά μπαουλάκια του μυαλού τους και τους διέδωσαν σε όλο τον κόσμο.

Συμμετέχουν οι: Αλεξίου Ντούλη, Αδριανός, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Barlafante Ivan, Bερνίκου Μαρίνα, Γεωργαντάς Παναγιώτης, Κατσιπάνος Θεόφιλος, Κατσουλίδη Μαριάνα, Καφίδα Ιωάννα,  Κερεστετζής Κωνσταντίνος, Κριτσωτάκης Νίκος, Κτιστοπούλου Μαρία, Λιαούρης Βασίλης, Μέντζου Κέλλυ, Μητροφάνους Ιγνάτιος,  Μορταράκος Κυριάκος,  Πέρρος Βασίλης, Ρωμανός Μιχαήλ, Ramirez Luis, Tζιότζιος Μιλτιάδης, Χώνιας Τάσος.