Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ένας λόγος για να μείνεις σπίτι την παραμονή

Ένας λόγος για να μείνεις σπίτι την παραμονή
Και αυτός είναι οι Radiohead, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν live την παραμονή της πρωτοχρονιάς για την παρουσίαση του πολυσυζητημένου νέου album τους, Rainbows. Εμείς μπορούμε να τους απολαύσουμε μέσω Internet βεβαίως...

Και αυτός είναι οι Radiohead, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν live την παραμονή της πρωτοχρονιάς για την παρουσίαση του πολυσυζητημένου νέου album τους, Rainbows. Εμείς μπορούμε να τους απολαύσουμε μέσω Internet βεβαίως...

Μέσα από την Current TV, αλλά και στο internet στην ιστοσελίδα Current.com θα μεταδοθεί tτο event, το οποίο θα ξεκινήσει ζωντανά στις δώδεκα τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στην επόμενη μέρα.

Οι Radiohead μετέδωσαν μια αντίστοιχη συναυλία μέσω webcast στις αρχές Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου το συγκρότημα έπαιξε νέο υλικό αλλά και διασκευές όπως το The Headmaster Ritual των The Smiths, το Unravel της Bjork και το Ceremony των New Order.

Με το event της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οι Radiohead κλείνουν μια χρονιά που στιγμάτισαν με την πρωτότυπη τακτική προώθησής του δίσκου τους και υποδέχονται μια καινούρια που πιθανότατα κρύβει και άλλες νέες εκπλήξεις.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 τελευταίες παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου
21.12.2016 10:52
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του από τις αρχές Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ολοκληρώνει τον χειμερινό αυτό κύκλο παραστάσεων με 4 τελευταίες εμφανίσεις: Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου 2017.
 Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους 15 50 στο Σταυρό του Νότου
19.12.2016 11:35
Διπλή γιορτή για τους 15 50 η είσοδος του νέου έτους με τα γενέθλια της μπάντας! Οι 15 50, το καλύτερο ελληνικό rock συγκρότημα των τελευταίων ετών, στο Σταυρό του Νότου τη βραδιά των Χριστουγέννων και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.
The Bullets live με νέο υλικό στο Κύτταρο!
12.12.2016 12:53
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου (παραμονή της αργίας των Φώτων) οι Bullets επιστρέφουν στην Αθήνα και το αγαπημένο Κύτταρο για την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη τους συναυλία.
Midnight Rainbows: νέος δίσκος από τον Simon Bloom
06.05.2016 16:21
Ταξίδια σε μέρη μυστικά, στροβιλίσματα ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο και ουράνια τόξα μέσα στα μεσάνυχτα. Το νέο, τέταρτο, album του Simon Bloom, “Midnight Rainbows”, κυκλοφορεί την άνοιξη και βρίσκει τον Έλληνα singer - songwriter / παραγωγό να συνεχίζει στα γνωστά του μουσικά μονοπάτια.
Simon Bloom - Midnight Rainbows: Πρώτη live παρουσίαση @ Nixon bar
21.04.2016 14:10
O Simon Bloom παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά το album “Midnight Rainbows”, που μόλις κυκλοφόρησε, την Μ. Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016, στο bar Nixon, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.