Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ένας λόγος για να μείνεις σπίτι την παραμονή

Ένας λόγος για να μείνεις σπίτι την παραμονή
Και αυτός είναι οι Radiohead, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν live την παραμονή της πρωτοχρονιάς για την παρουσίαση του πολυσυζητημένου νέου album τους, Rainbows. Εμείς μπορούμε να τους απολαύσουμε μέσω Internet βεβαίως...

Και αυτός είναι οι Radiohead, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν live την παραμονή της πρωτοχρονιάς για την παρουσίαση του πολυσυζητημένου νέου album τους, Rainbows. Εμείς μπορούμε να τους απολαύσουμε μέσω Internet βεβαίως...

Μέσα από την Current TV, αλλά και στο internet στην ιστοσελίδα Current.com θα μεταδοθεί tτο event, το οποίο θα ξεκινήσει ζωντανά στις δώδεκα τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στην επόμενη μέρα.

Οι Radiohead μετέδωσαν μια αντίστοιχη συναυλία μέσω webcast στις αρχές Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου το συγκρότημα έπαιξε νέο υλικό αλλά και διασκευές όπως το The Headmaster Ritual των The Smiths, το Unravel της Bjork και το Ceremony των New Order.

Με το event της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οι Radiohead κλείνουν μια χρονιά που στιγμάτισαν με την πρωτότυπη τακτική προώθησής του δίσκου τους και υποδέχονται μια καινούρια που πιθανότατα κρύβει και άλλες νέες εκπλήξεις.

Σχετικές ειδήσεις
New Year’s Eve Party by Blend @ Fuzz
30.12.2015 12:08
Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το Blakksheep_ word wild Showcase έρχεται στην Αθήνα στο Fuzz την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2015, για να παρασύρει το ελληνικό κοινό σε ένα εορταστικό ταξίδι μουσικής έκστασης με headliners τους κορυφαίους Sam Paganini, Gaiser (live) και Sasha Carassi!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη σκιά της Ακρόπολης!
29.12.2015 13:37
Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2016, παρέα με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και τον Φίλιππο Πλιάτσικα!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Swingin' Cats στο Gazarte!
24.12.2015 11:35
Οι Swingin' Cats, η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως Penny & the Swingin' Cats, επιστρέφουν με νέα σύνθεση, την τελευταία ημέρα του χρόνου 31 Δεκεμβρίου 2015 στο Theater Stage του GΑΖΑRTE για να μας παρασύρουν, σε ένα ξέφρενο swing & rock n' roll πάρτυ, που θα σας μείνει αξέχαστο!
Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte!
23.12.2015 10:19
Η Παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται ξεχωριστή στο Gazarte, με το «Santa's secret dance» του Δημήτρη Καλαντζή στο Theater Stage, το εκρηκτικό show του George Zervos στο Roof Stage, σε συνδυασμό με το ιδανικό soundtrack από τους DJ's και την υψηλή γαστρονομία.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Gazarte!
09.12.2015 11:28
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το GAZARTE, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!