Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικές στην Πλατεία Συντάγματος

Μουσικές στην Πλατεία Συντάγματος
Το πρόγραμμα Πολιτισμός για Όλους, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους στα επτά διαμερίσματα της πόλης, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο πρόγραμμα μπαίνει και η Πλατεία Συντάγματος με μουσικές εκπλήξεις!

Έτσι, από τις 2 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη στην Πλατεία Συντάγματος ένα διαφορετικό σχήμα θα εκπλήσσει ευχάριστα τους διερχόμενους…

Αύριο λοιπόν Πέμπτη 2 Ιουλίου το πρόγραμμα ανοίγει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, ενώ στις 9 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Την Πέμπτη 16 Ιουλίου στη σκηνή της Πλατείας  Συντάγματος θα ανέβει ο Βαγγέλης Γερμανός, στις 23/7 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και στις 30/7 η Αθηναϊκή Χορωδία & Μαντολινάτα Εξαρχείων Νεαπόλεως «Ο Διονύσιος Λαυράγκας».

Στις 9 και 10 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 21.30, θα παρουσιαστεί η υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής με αντίγραφα ζωγραφικών έργων των Γιώργου Ιακωβίδη, Νικηφόρου Λύτρα, Γιώργου Γουναρόπουλου , Γιώργου Ροϊλού, Μιχάλη Οικονόμου , Άγγελου Γιαλινά, Τσίλλερ, κ.ά. που ανήκουν στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων. Και επειδή κάθε έκθεση συνδυάζεται με μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος θα εμφανιστούν οι De Stijl των Μουσικών Συνόλων.

Μουσικές εκδηλώσεις θα γίνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στις πλατείες Μοναστηρακίου, Κοτζιά, Θησείου, Κλαυθμώνος, αλλά και στους πεζόδρομους Αιόλου Βουκουρεστίου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ερμού κ.α.

Σχετικές ειδήσεις
01.11.2016 11:24
Ο Πάνος Παπαϊωάννου (ερμηνευτής), ο Χρυσόστομος Καραντωνίου (συνθέτης) και ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους (στιχουργός) μας δίνουν μια μικρή γεύση το νέο τους τραγούδι, «Τα Φώτα στην Πλατεία».
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για μία συναυλία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης
22.04.2016 17:03
Μια τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.