Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Leaving 2007 with Paul

Leaving 2007 with Paul
Και ο λόγος για τον Paul Oakenfold, για πολλούς ο καλύτερος dj στον κόσμο και για όλους ένας άνθρωπος της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής που πρέπει έστω και μία φορά να δεις live.

Και ο λόγος για τον Paul Oakenfold, για πολλούς ο καλύτερος dj στον κόσμο και για όλους ένας άνθρωπος της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής που πρέπει έστω και μία φορά να δεις live.

Ένα μεγάλο dance event στο Intercontinental για τον αποχαιρετισμό του 2007 και την ένθερμη υποδοχή του 2008.

Paul Oakenfold, Daniele Davoli, James Algate, Kludg, Danilo Vigorito, Silversurfer και τους δικούς μας Mikee & Cj Jeff, από την Detox Promotions,και το dance label Godskitchen, στήνουν τα decks τους στο εντυπωσιακό Conference Center του ξενοδοχείου Intercontinental.

Σε δύο ειδικά διαμορφωμένα stages θα εμφανιστούν εκλεκτά ονόματα από την παγκόσμια και εγχώρια χορευτική σκηνή , με κορυφαίο τον Paul Oakenfold (respect!).

Τη μουσική συμπληρώνουν πολλές πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις και special χορευτικό show από Parkour squads!


Info
31 Δεκεμβρίου
Είσοδος: 60 ευρώ
Έναρξη προσέλευσης: 00.30
Intercontinental Conference Center, Λ. Συγγρού 89-93

Σχετικές ειδήσεις
Paul Goodman trio live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.02.2017 12:31
Μετά τον πρόσφατο δίσκο του Strangely Familiar, ο μουσικός και συνθέτης Paul Goodman έρχεται στο ΚΕΤ για να παρουσιάσει ακυκλοφόρητες κυρίως συνθέσεις, με τη συνοδεία της Μανωλίας Κοκολογιάννη στη λύρα και του Αλέξη Νόνη στα κρουστά.
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου!
13.06.2016 10:29
Πέρσι ήταν ένα μεγάλο πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου με τον «Πάνο στο γκαζόν»… Μια εξαιρετική συναυλία, ένα πραγματικό πάρτι, με πολλούς φίλους επί σκηνής και ακόμα πιο πολλούς φίλους κάτω από τη σκηνή!
Ο Hernan Cattaneo στο Bolivar Beach Bar
08.06.2016 10:23
Το Βolivar Beach Bar παρουσιάζει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, τον Hernan Cattaneo έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο dj/producers της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.
Full Moon Party με Kiko Navarro - Agent Greg - Dj Fo στο Bolivar
25.05.2016 12:24
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται ο Kiko Navarro, ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.