Ο Γιώργης Χριστοδούλου αναλαμβάνει να στήσει ένα παιδικό καμπαρέ στο πλαίσιο των Γιορτών στους δ΄ρόμους του φεστιβάλ Υμηττού, παίζοντας παιδικά τραγούδια και διασκευές πραγματικά αγνώριστες!

Ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παίξει ξεχασμένες μελωδίες και παιδικά τραγούδια των Νίκου Κυπουργού, Ευγένιου Τριβιζά και άλλων, παιδικά τραγούδια για μεγάλους στα ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του.

Μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη θα παρουσιαστούν απρόσμενες διασκευές σε ευρωπαϊκά τραγούδια ισπανόφωνα ή γαλλικά αλλά και παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια του \’50 και \’60, που γίνονται αγνώριστα και αποκτούν ένα εύρυθμο swing ήχο.

Για πρώτη φορά ελληνική μπάντα παίζει και με παιδικά όργανα που γεμίζουν τη σκηνή και δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον ήχο του Cabaret Infantil. Με κύριο παράγοντα την θεατρικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, για δύο ώρες, θα ξετυλιχθεί ένα μεσογειακό παιδικό cabaret γεμάτο ευαισθησία και κέφι.

Παίζουν οι μουσικοί: Alfred Ruci – ακουστικές και τζαζ κιθάρες, ukulele, Πάρις Ματακούδης – κοντραμπάσο, μεταλλόφωνο, Claude Azizahi – τύμπανα, Έλσα Παπέλη – βιολοντσέλο, Γιώργης – toy piano, μελόντικες, παιδικά όργανα και το μοναδικό… Ψαξό-φωνο!