Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Παιδικά τραγούδια για μεγάλους!

Παιδικά τραγούδια για μεγάλους!
Ο Γιώργης Χριστοδούλου αναλαμβάνει να στήσει ένα παιδικό καμπαρέ στο πλαίσιο των Γιορτών στους δ΄ρόμους του φεστιβάλ Υμηττού, παίζοντας παιδικά τραγούδια και διασκευές πραγματικά αγνώριστες!

Ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παίξει ξεχασμένες μελωδίες και παιδικά τραγούδια των Νίκου Κυπουργού, Ευγένιου Τριβιζά και άλλων, παιδικά τραγούδια για μεγάλους στα ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του.

Μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη θα παρουσιαστούν απρόσμενες διασκευές σε ευρωπαϊκά τραγούδια ισπανόφωνα ή γαλλικά αλλά και παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια του \'50 και \'60, που γίνονται αγνώριστα και αποκτούν ένα εύρυθμο swing ήχο.

Για πρώτη φορά ελληνική μπάντα παίζει και με παιδικά όργανα που γεμίζουν τη σκηνή και δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον ήχο του Cabaret Infantil. Με κύριο παράγοντα την θεατρικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, για δύο ώρες, θα ξετυλιχθεί ένα μεσογειακό παιδικό cabaret γεμάτο ευαισθησία και κέφι.

Παίζουν οι μουσικοί: Alfred Ruci - ακουστικές και τζαζ κιθάρες, ukulele, Πάρις Ματακούδης - κοντραμπάσο, μεταλλόφωνο, Claude Azizahi - τύμπανα, Έλσα Παπέλη - βιολοντσέλο, Γιώργης - toy piano, μελόντικες, παιδικά όργανα και το μοναδικό... Ψαξό-φωνο!

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.