Και η τρίτη μέρα των εμφανίσεων στο Rockwave ακυρώθηκε, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε τι ακριβώς θα γίνει με τα εισιτήρια. Η σημερινή μέρα απ\’ ό,τι φαίνεται καλά πάει, οπότε Slipknot, Mastodon, Down, Saxon και οι υπόλοιποι θα ανέβουν σε λίγες ώρες στα stage.

Για τα εισιτήρια της Κυριακής, οι διοργανωτές εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ Rockwave, που ακυρώθηκε χθες λόγω βροχής, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House (Πανεπιστημίου 42), από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το 50% του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το 25% του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.