Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Χατζηδάκι

Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Χατζηδάκι
Το βράδυ της Τρίτης 30ης Ιουνίου, οι δρόμοι του Υμηττού θα πλημμυρίσουν από τη μουσική και τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με τον Μάριο Φραγκούλη να τα ερμηνεύει με τον δικό του γοητευτικό τρόπο. 

Με τη συνοδεία πιάνου από τον εξαίρετο μουσικό Λευτέρη Μιχαλόπουλο και τη συμμετοχή της  αισθαντικής Κάτιας Γέρου, ο Μάριος μας ξεναγεί στον κόσμο της μουσικής του Μάνου ερμηνεύοντας τραγούδια από τους κύκλους: Αθανασία, Ο Οδοιπόρος το Μεθυσμένο Κορίτσι & ο Αλκιβιάδης, Για την Ελένη, Οδός Ονείρων, Μυθολογία, Reflections, Τραγούδια από τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Η συναυλία αυτή είναι μια αφορμή να αφεθούμε στην ανεπανάληπτη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, να αφουγκραστούμε εκ νέου τα συναισθήματα μας, ένα μοναδικό δώρο για όλους εμάς που πιστεύουμε στην Εποχή της Αγάπης.

Η Εποχή της Αγάπης είναι τραγούδια που γράφτηκαν από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, σημάδεψαν ανεξίτηλα τη νεότερη Ελλάδα, αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλους, συγκίνησαν βαθιά και καθόρισαν το ελληνικό μουσικό τοπίο.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στη Λάρισα
31.08.2016 13:47
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στη Λάρισα, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στην Αίγινα
19.08.2016 17:25
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής με την «Κιβωτό» στο Βεάκειο
13.06.2016 15:26
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής κάνουν μία στάση στον Πειραιά την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο Βεάκειο θέατρο, για να επιβιβάσουν στην «Κιβωτό» τους και να ταξιδέψουν το κοινό για ένα ανεπανάληπτο βράδυ.
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής με την «Κιβωτό» στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
10.06.2016 13:46
Στις 18 Ιουνίου 2016, o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, θα βρίσκονται στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου, για να μας ταξιδέψουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».