Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μαγεμένη Πρωτοχρονιά με ελληνικό ροκ

Μαγεμένη Πρωτοχρονιά με ελληνικό ροκ
Ο καινούριος χρόνος πολλούς από εμάς θα μας βρει στην πλατεία Κοτζιά. Εκεί θα τραγουδάμε παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τους Όναρ και τους Μπλε, ενώ τη μουσική πανδαισία θα φροντίσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Ο καινούριος χρόνος πολλούς από εμάς θα μας βρει στην πλατεία Κοτζιά. Εκεί θα τραγουδάμε παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τους Όναρ και τους Μπλε, ενώ τη μουσική πανδαισία θα φροντίσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Η πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων για την γιορτή της αλλαγής του χρόνου, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, φέρνει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους συνεργάτες του, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τους Όναρ και τους Μπλε στην πλατεία Κοτζιά για μια αξέχαστη παράσταση!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει ένα μέρος του προγράμματος με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κυρίου Λευτέρη Καλκάνη. Συμμετέχει ο Mc Yinka και δυο νέες ξεχωριστές φωνές, η Λαμπρινή Καρακώστα και η Ιωάννα Δριγκοπούλου.

Τον Φίλιππο Πλιάτσικα συνοδεύουν εξαιρετικοί μουσικοί, όπως οι Αλέκος Αράπης - Μπάσο , Αλέκος Κούρτης - Ντραμς , Κώστας Μιχαλός - Κιθάρα, Γιάννης Σκούταρης - Πλήκτρα και Ειρήνη Αναστασίου - Τσέλο .

Η φετινή διοργάνωση της γιορτής για την αλλαγή του χρόνου από το Δήμο Αθηναίων θα είναι ίσως η πιο μαγευτική και όμορφη που έγινε μέχρι σήμερα!

Σχετικές ειδήσεις
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
27.01.2017 17:26
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα των C. W. Gluck, Φ. Τσαλαχούρη και L. van Beethoven, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα.
Η 9η του Μπετόβεν από την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορδωδία Δήμου Αθηναίων στο Μέγαρο
27.12.2016 16:41
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 στις 8.30μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν την καινούρια Χρονιά με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα “Χρήστος Λαμπράκης”, με τη συμμετοχή 200 εθελοντών χορωδών.
Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Ηρώδειο
23.09.2016 16:11
Η Mαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας συναντούν τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα μεγάλων συνθετών υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού. 
H Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα Ελλήνων συνθετών στο Μουσείο Μπενάκη
27.06.2016 14:18
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική δημιουργία την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
H Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
02.06.2016 11:53
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21.00 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.