Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ομαδική έκθεση νέων καλλιτεχνών

Ομαδική έκθεση νέων καλλιτεχνών
Η gallery Tsatsis Projects / Artforum, στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε σε συνεργασία με το εργαστήριο  ζωγραφικής των καθηγητών Γιάννη Φωκά – Βαγγέλη Πλοιαρίδη της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης, την πρώτη ενότητα της έκθεσης ζωγραφικής πέντε νέων καλλιτεχνών.

Η έκθεση αποτελεί κίνητρο για τους σπουδαστές του εργαστηρίου, για να προσπαθήσουν ακόμη πιο πολύ, καθώς η επιλογή γίνεται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια και η όποια συμμετοχή ανοίγει το δρόμο για συνεργασία και καριέρα.

Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν τα έργα τους στην έκθεση είναι ο Κώστας Ανδριάς, η Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Αντώνης Σαββουλίδης, ο Αναστάσιος Στρατάκης και η Ιωάννα Στρατόγλου.

Την τελευταία δεκαετία η γκαλερί έχει  δικαιωθεί με τις επιλογές της σε νέους καλλιτέχνες και την αποδοχή τους στην αγορά τέχνης.

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαιρινές εκθέσεις 2016 στην Los Art Gallery στη Σύμη
08.06.2016 14:21
Στο νησί Σύμη, η γκαλερί ARTFORUM της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το πολιτιστικό της έργο για 2η χρονιά, την παρουσίαση σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, στο ιστορικό κτήριο της με την επωνυμία LOS ART GALLERY.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
Έκθεση ζωγραφικής της Beba και του Gabriel Grama στο Grecotel Pallas Athena
08.03.2016 14:48
Ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα, κ. Lucian Fatu, εγκαινίασε στο ξενοδοχείο Pallas Athena έκθεση ζωγραφικής με έργα δύο νέων και καταξιωμένων Ρουμάνων καλλιτεχνών, της Beba (aka Maria Nedelcov) και του Gabriel Grama.
5: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην Eleftheria Tseliou gallery
17.12.2015 14:47
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο 5. Η έκθεση που ξεκίνησε τη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2016.