Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Από το Hall στο Ball(room)

Από το Hall στο Ball(room)
Η πρώτη ανατολή για το 2008 θα μας βρει να «χτυπιόμαστε» στο ρυθμό του μαέστρου της house, Little Louie Vega. Το Hall club μας τον φέρνει στο ballroom του Intercontinental, με παρέα σε άλλο stage τον επίσης μαέστρο της ηλεκτρονικής μουσικής Tiga!

Η πρώτη ανατολή για το 2008 θα μας βρει να «χτυπιόμαστε» στο ρυθμό του μαέστρου της house, Little Louie Vega. Το Hall club μας τον φέρνει στο ballroom του Intercontinental, με παρέα σε άλλο stage τον επίσης μαέστρο της ηλεκτρονικής μουσικής Tiga!

Ένα δυνατό πρωτοχρονιάτικο event από το best of the best dance clubs της Αθήνας. Το Hall club μας παρουσιάζει το «Νye ball 08» στο ξενοδοχείο Intercontinental με το μεγαλύτερο όνομα της house Little Louie Vega και τον electro music master Tiga!

Ο Vega ανακαλύπτει συνέχεια νέες πλευρές του εαυτού του και επαναστατεί στο μουσικό προσκήνιο. Στην 20ετή διάρκεια της καριέρας του έχει γράψει μερικά απ’ τα πιο απίστευτα single της ιστορίας της dance μουσικής και θα μας τα προσφέρει κατευθείαν από τα decks που θα στηθούν στο Ballroom του Intercontinental.

Στα 2 stages θα φιλοξενηθούν: Stage 1: Little Louie Vega, Anane, Gene Perez και Stage 2: Tiga + Solaρ, Ison.

Info
Νye ball 08
Hall Club, Intercontinental Hotel
Λεωφ. Συγγρού 89-93
Πληροφορίες: 210 3224553
Είσοδος: 50 ευρώ με ποτό.
Προπώληση 40 ευρώ με ποτό από:
http://www.i-ticket.gr/, http://www.ticketshop.gr/, http://www.ticketnet.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Μετασχηματισμοί 1: Bach, Mozart, Satie…ταξίδι στην Ανατολή στη Στέγη
24.10.2016 14:48
Τι συμβαίνει όταν ο Bach, o Mozart, o Satie, ή ίσως o Coltrane ... συναντούν τον Πάνο Δημητρακόπουλο, τον Θωμά Κωνσταντίνου, τον Δημήτρη Τσάκα σε μια φανταστική περιήγηση στην Πόλη, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα; Οι χρονικές στιγμές και οι πολιτισμοί διασταυρώνονται, μαζί και ηχοχρώματα και μουσικές πρακτικές, μουσικό υλικό, μελωδίες, εικόνες. Ένα ταξίδι από την δύση στην ανατολή και από την ανατολή στη δύση… και στη μέση η Ελλάδα του παρελθόντος και του παρόντος.
Η Φιλαρμονική του Βερολίνου, υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο Μουσικής
11.10.2016 12:29
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το Κοντσέρτο της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα μουσικά σύνολα του κόσμου, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Ανακαλύπτοντας τον Ροσσίνι: Ο Franco Fagioli με την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.10.2016 10:53
Ο διάσημος κόντρα τενόρος Franco Fagioli συμπράττει με την Καμεράτα και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι Clutch live στο Gazi Music Hall
18.02.2016 17:09
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Gazi Music Hall, στην Αθήνα!