Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Θερινό σινεμά με Θέλμα και Λουϊζ

Θερινό σινεμά με Θέλμα και Λουϊζ
Το 23ο Φεστιβάλ Υμηττού και οι Γιορτές στους Δρόμους προβάλλουν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου, μία πολύ αγαπημένη ταινία, τη Θέλμα και Λουίζ, με τις ενδιαφέρουσες ερμηνείες των Σούζαν Σάραντον, Τζίνα Ντέιβις, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μπραντ Πιτ.

Η Θέλμα είναι μια ήσυχη νοικοκυρά και η Λουίζ μια δυναμική σερβιτόρα. Οι δυο γυναίκες θ’ αποφασίσουν να ξεφύγουν από τη μίζερη καθημερινότητα και να ζήσουν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο.

Καμία από τις δυο δε φαντάζεται ότι αυτό το γουικέντ θα είναι η μεγάλη περιπέτεια της ζωής τους. Το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε ένα τρελό κυνηγητό, αφού η Λουίζ θα σκοτώσει ένα μεθυσμένο που θα προσπαθήσει να βιάσει την Θέλμα.

Με έναν αποφασισμένο ντετέκτιβ στα ίχνη τους (Χάρβεϊ Καϊτέλ), έναν όμορφο νεαρό (Μπραντ Πιτ) στο δρόμο τους και μια σειρά από εγκλήματα στην πορεία τους, το ταξίδι τους μεταμορφώνεται από μια διασκεδαστική, έντονη βόλτα σε μια δυνατή προσωπική οδύσσεια που θα τις φέρει πιο κοντά, τόσο μεταξύ τους, όσο και την κάθε μια με τον αληθινό εαυτό της.

Σχετικές ειδήσεις
Lion, του Γκαρθ Ντέιβις
29.11.2016 13:38
Η νέα ταινία του Γκαρθ Ντέιβις, Lion, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 από την Odeon.
Αύγουστος στον θερινό «Λαΐς» της Ταινιοθήκης!
05.08.2016 16:22
Ένα από τα πιο αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας, το «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, συνεχίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο και απόλυτα σινεφίλ πρόγραμμα για όλα τα γούστα, όλο τον Αύγουστο!
No Man is an Island, του Tim De Keersmaecker στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς
29.06.2016 10:29
Την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στον θερινό κινηματογράφο «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος θα προβληθεί η ταινία No Man is an Island, ένα ντοκιμαντέρ του Tim De Keersmaecker, στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων Πολιτικό Σινεμά.
Θερινό «Σινεμά με Θέα» από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
15.06.2016 12:32
Τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου «Σινεμά με Θέα», ο οποίος φιλοξενείται στην οροφή του νέου κτηρίου (Μ2) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου και από τις 29 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσίασαν την Τρίτη 14 Ιουνίου το βράδυ στους εκπροσώπους του Τύπου οι επικεφαλής των δύο συνεργαζόμενων φορέων, του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΟΜΜΘ) και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ).
Ένα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα, του Τέρενς Ντέιβις
03.03.2016 14:18
H One from the Heart παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 10 Μαρτίου 2016 τη νέα ταινία του σπουδαίου Βρετανού σκηνοθέτη Τέρενς Ντέιβις, Ένα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα (SUNSET SONG).