Η συγκινητική επιστροφή του Δημήτρη Μητροπάνου στην αθηναϊκή νύχτα και στη δισκογραφία σήμανε από την αρχή συναγερμό προσέλευσης σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση! Την Πέμπτη 18 Ιουνίου τραγουδά για το Φεστιβάλ Υμηττού και όλους εμάς, παρέα με εκλεκτούς συναδέλφους.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, δωρικός στη ζωή και το τραγούδι, «ο ήχος της μαγκιάς και της πίκρας μαζί» σε μία εφόλης της ύλης αναδρομή, και με το νέο του cd, Στη Διαπασών, που από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του έγινε χρυσό, με τραγούδια από 18 σπουδαίους δημιουργούς που ενώθηκαν για μία φωνή.

Μαζί του, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – η έκπληξη της φετινής χρόνιας, φωνή, ερμηνεία, λάμψη και σεβασμός στο ελληνικό τραγούδι απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και στη χειμερινή συνεργασία της με το Δημήτρη Μητροπάνο στο Κέντρο Αθηνών -, ο Γιώργος Καραδήμος – μια φωνή που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις επιλογές της – και η Ασπασία Θεοφίλου – συνεργάτιδα ιδανική του Δημήτρη Μητροπάνου και σε παλαιότερες σημαντικές συνεργασίες του.