Η αίθουσα τέχνης The art Foundation εγκανιάζει στις αρχές Ιουλίου μία ομαδική έκθεση 26 καλλιτεχνών, με κύριο θέμα και πηγή έμπνευσης το χρόνο.

Τι είναι λοιπόν ο χρόνος; Όταν κανείς δεν με ρωτάει, γνωρίζω τι είναι. Αν θελήσω να τον εξηγήσω σε κάποιον που με ρωτάει, δεν γνωρίζω. Με αφορμή την παρατήρηση αυτή του άγιου Αυγουστίνου τον 5ο αιώνα – που έκανε αντιληπτή την νοητή απόσταση που χωρίζει τη σαφήνεια του χρόνου της οργάνωσης και της σκέψης από την ασάφεια του ορισμού του – οι καλλιτέχνες της έκθεσης θα ερμηνεύσουν, θα ορίσουν, θα περιγράψουν, θα επινοήσουν και θα παρουσιάσουν τον χρόνο.

Οι θεατές από τη μεριά τους θα αφιερώσουν τον δικό τους χρόνο για να κατανοήσουν και να στοχαστούν σε μία έκθεση που ο χρόνος θα αφήσει τα δικά του σημάδια.

Οι 26 καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Ελένη Αγγέλου, Κατερίνα Αθανασίου, Μαρία Αντωνάτου, Ανδρέας Βάης, Ινώ Βαρβαρίτη, Νίκος Γιαβρόπουλος, Έλλη Γρίβα, Νάντια Καλαρά, Λεωνίδας Καραμπίνης, Ναταλία-Αικατερίνη Κερκύρα, Νίκος Κόκκαλης, Γιάννης Κονταράτος, Νίκος Κρυωνίδης, Άρης Λυχναράς, Άννα Μανέτα, Έυα Μαραθάκη, Ευσεβία Μιχαηλίδου, Ιωάννα Μύρκα, Αντώνης Παπαδόπουλος, Χρύσανθος Σωτηρόπουλος, Ελεύθερία Σωτηροπούλου, Παύλος Τσάκωνας, Γιώργος Τσεριώνης, Μαρία Τσιμπουρλά, Μαρία Φιλιππακοπούλου, Έφη Φουρίκη.