Tο line up που έχει διαμορφωθεί για το φετινό Ejekt είναι εξαιρετικό και αναμένεται να αφήσει ικανοποιημένόυς άπαντες, καλύπτοντας και φέτος ακούσματα από pop, rock, soul, hiphop μέχρι nu rave και electronica.

Τα ονόματα, λοιπόν, που θα μοιραστούν την σκηνή του Ejekt στις 18 και 19 Ιουνίου, είναι μεταξύ άλλων, οι Pixies – το συγκρότημα που κυριολεκτικά ανανέωσε το αμερικάνικο ρoκ, αναγκάζοντας τους κριτικούς να επινοήσουν τον όρο alternative rock, για να περιγράψουν τον ήχο του που παραμένει μοναδικός, παρά τους ατελείωτους μιμητές τους από τα 80ς μέχρι σήμερα – οι Royksopp – το κορυφαίο δίδυμο από την Νορβηγία με την μαγική συνταγή που ενώνει την μελωδία με την ηλεκτρονική μουσική – ο Jarvis Cocker – ο frontman των λατρεμένων στην Ελλάδα Pulp και από τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες της ροκ μουσικής της πρόσφατης 20ετίας – και οι Klaxons – που τάραξαν τον βρετανικό μουσικό κόσμο το 2007 και σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αναλυτικά τα stages θα φιλοξενήσουν:
Πρώτη μέρα 18 Ιουνίου: Main Stage: Pixies, Editors, Starsailor, White Lies, Local Band. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.00
Δεύτερη μέρα 19 Ιουνίου: Main Stage: Royksopp, Jarvis Cocker, Klaxons, Subways, Local Band. Indoor Stage: James Lavelle, 2 Many DJs. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16.00.