Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καραγκιόζης κάνει το γύρο του κόσμου

Ο Καραγκιόζης κάνει το γύρο του κόσμου
Το 23ο Φεστιβάλ Υμηττού στήνει ένα μεγάλο σεντόνι στις οδούς Κερασούντος και Ασπένδου στον Υμηττό και περιμένει μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τον αγαπημένο σε όλους Καραγκιόζη.

Ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης αναλαμβάνει να ζωντανέψει τον Καραγκιόζη και τους υπόλοιπους ήρωες, που μεγάλωσαν πολλούς από εμάς, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Η ιστορία του έργου Ο Καραγκιόζης κάνει το γύρο του κόσμου, ξεκινά όταν κάτι παράξενο γίνεται στη γειτονιά του Καραγκιόζη και του Χατζηαβάτη.

Οι δύο φίλοι αποφασίζουν ότι ο μόνος τρόπος να ανακαλύψουν τι συμβαίνει είναι να ανακοινώσουν σε όλους πως αναχωρούν για ένα μακρινό ταξίδι. Θα φύγουν όμως στ’ αλήθεια...;

Σχετικές ειδήσεις
Η εξομολόγηση ενός βαμπίρ - Η φθορά, του Δημήτρη Τσεκούρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
07.10.2016 12:28
Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίoυ 2016 κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου το έργο του Δημήτρη Τσεκούρα, Η εξομολόγηση ενός βαμπίρ - Η φθορά.
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Προσφορά όλα τα εισιτήρια μέχρι 24/9 με 7€
14.09.2016 14:48
Πλούσια και ενδιαφέρουσα η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος.
Αριστοφανιάδα από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης σε καλοκαιρινή περιοδεία
27.06.2016 16:26
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης συμμετέχει στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την καλοκαιρινή του παραγωγή «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» και κάνει πρεμιέρα στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε Αρχαία Θέατρα, σε Κρήτη και σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας.
Πρώτες φωτογραφίες του Young Lear της Ιόλης Ανδρεάδη στο Φεστιβάλ Αθηνών
14.06.2016 14:52
Η Ιόλη Ανδρεάδη κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών (17 & 18 Ιουλίου) με την παράσταση «Young Lear», προσεγγίζοντας τον εμβληματικό σαιξπηρικό ήρωα με ανατρεπτική ματιά.
Αριστοφανιάδα, από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Φεστιβάλ Αθηνών
24.05.2016 16:31
Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης συμμετέχει με την καλοκαιρινή του παραγωγή «Αριστοφανιάδα» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Ηρώδειο.