Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

1ο Artenders Rock Festival

1ο Artenders Rock Festival
Η ομάδα Artenders συνδιοργανώνει με τα Πνευματικά Κέντρα των Δήμων Λευκάδας και Πρέβεζας το 1ο Artenders Rock Festival, ένα μουσικό διήμερο με την συμμετοχή Rock σχημάτων από τις δύο πόλεις!

Η εκδήλωση έχει ως αφετηρία την Πρέβεζα, όπου εκεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο η πρώτη μέρα του φεστιβάλ, ενώ την επομένη, Σάββατο 11 Ιουλίου , τα συγκροτήματα θα εμφανιστούν στο Ανοικτό Θέατρο Λευκάδας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Πνευματικών Κέντρων των Δήμων Πρέβεζας και Λευκάδας, ενώ τα έσοδα από τα εισιτήρια των εκδηλώσεων θα διατεθούν στον εθελοντικό οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς τα συγκροτήματα YouGroove (Πρέβεζα), Suus Culpa (Πρέβεζα), Sun Goes Down (Πρέβεζα) και Scroundel (Λευκάδα).

Σχετικές ειδήσεις
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Οι Έλληνες Deejay Nic The Band στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Τουρκίας
19.08.2016 15:09
Η Αθηναϊκή μπάντα Deejay Nic The Band που με το rockstep ήχο της τράβηξε το ενδιαφέρον των Τούρκων διοργανωτών θα εμφανιστεί ζωντανά στις 24 Αυγούστου στο ZEYTINLI ROCK FESTIVALI, το μεγαλύτερο festival που γίνεται στη Τουρκία.
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators - Starlight Acoustic II live στο Νομισματικό Μουσείου
17.06.2016 12:11
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. To Psych Rock και Garage, αλλάζουν όψη και το Café του Νομισματικού Μουσείου γεμίζει με ηχοχρώματα που προσεγγίζουν την folk, country και πρώιμη rock n roll περίοδο.
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής