Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο σημαντικές και πιο δημιουργικές παρουσίες στον χώρο της ερμηνείας, με σπάνια φωνητική ποιότητα, ρεπερτόριο  ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση και αναγνώριση.

Στη νέα της συναυλιακή πρόταση η Σαβίνα Γιαννάτου βασίζεται στους οικείους και αγαπημένους ήχους των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, που αποτελούν και το κύριο μέρος του προγράμματος, για να μας παρασύρει στη συνέχεια σε ένα μαγευτικό ταξίδι σε σημαντικές στιγμές της πορείας της αλλά και σε απρόβλεπτα τραγούδια δημιουργών που αγαπά.

Έτσι τα  τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι συνδυάζονται με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Νίκου Κυπουργού αλλά και του Leonard Cohen, της Jonny Mitchell, της Joan Baez και άλλων σπουδαίων δημιουργών, καθώς και με τραγούδια από όλο τον κόσμο, σύγχρονα και παλαιότερα, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό ηχητικό τοπίο.

Η Σαβίνα Γιαννάτου προσδίδει στα τόσο γνωστά αυτά τραγούδια μία νέα διάσταση ερμηνείας, ανανεώνοντας τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

Μαζί της η Ευγενία Καρλαύτη-πιάνο, ο Τάσος Μισυρλής-βιολοντσέλο, ο Διονύσης Βερβιτσιώτης-βιολί και ο Μαρίνος Γαλατσινός-κλαρινέτο. Στη συναυλία συμμετέχει ερμηνευτικά ο Τάσος Μισυρλής και η Ευγενία Καρλαύτη.