Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.

Στη μέση ενός γεμάτου χειμώνα, με παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα για το νέο του βιβλίο-cd “Ο Αττίκ στο Παρίσι”, με τα ακυκλοφόρητα πρώτα τραγούδια του Αττίκ, ο αγαπημένος τραγουδοποιός επιβιβάζεται στο Τρένο στο Ρουφ για να παρουσιάσει το μουσικό project «Καντάδα», να ερμηνεύσει κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του και να υποδεχτεί καλεσμένους-έκπληξη!

Στον πιο ταιριαστό χώρο της Αθήνας, το Μουσικό Βαγόνι Orient Express, θα φιλοξενηθεί η “Καντάδα” με αφηγήσεις, τις ιστορίες κάθε τραγουδιού, έναν ιδιαίτερο καλεσμένο τη φορά και τη συνοδεία του ταλαντούχου Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και στο ακορντεόν.

Με μια εξαίσια επιλογή ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου – με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Ραπίτη, Cole Porter και τις ιστορίες των δημιουργών και των έργων τους – θα δημιουργήσουν τη μοναδική εκείνη ατμόσφαιρα που τόσο καλά κατέχει ο Γιώργης, με τη θεατρικότητα και τη γλυκύτητα της ερμηνείας του, ενώνοντας τους θεατές και προσκαλώντας τους να σιγοτραγουδήσουν μαζί του.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου guest η Τέτη Κασιώνη.