Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

9ΜΜ, Biotech και Duke Abduction live!

9ΜΜ, Biotech και Duke Abduction live!
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Mad Club οι 9ΜΜ και οι Biotech μοιράζονται τη σκηνή με τους Duke Abduction και υπόσχονται εξαιρετικούς progressive ήχους και δυνατές κιθάρες!

Οι 9ΜΜ είναι μία ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ελληνική ροκ μπάντα , οι οποίοι θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, που κινούνται σε progressive ήχους, δυνατές κιθάρες, εκπληκτικά φωνητικά και έντονη ανησυχία για τις αντιφάσεις της κοινωνίας.

Δέκα νέα τραγούδια, αποτελούν το υλικό της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Τα μέλη του γκρουπ, έχουν σημαντική παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή, είτε ως μέλη των Εκτός Μάχης, είτε ως session μουσικοί.

Οι Biotech διακρίνονται για τον επιθετικό τους κιθαριστικό ήχο, συνδυασμένο με παραδοσιακά κρουστά, διάφορα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και τη χαρακτηριστική φωνή της Μαίρης. Τον Απρίλιο του 2009 κέρδισαν την πρώτη θέση στο band festival που διοργάνωσε το ωδείο Φίλιππος Νάκας και τώρα ηχογραφούν το πρώτο τους album, που θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music.

Στη σκηνή φυσικά και οι Duke Abduction.

Σχετικές ειδήσεις
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
100 Κιθάρες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
27.07.2016 10:17
Οι 100 Κιθάρες, ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και 300 περίπου συντελεστές – χορωδοί, σολίστες, ερμηνευτές - τιμούν την μαγεία της κιθάρας και της μουσικής με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Amnesia Pills & Lou is live στο Faust
30.05.2016 11:23
Οι Amnesia Pills, μια νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα της αγγλόφωνης ποπ-ροκ σκηνής μοιράζονται τη σκηνή του Faust την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 με τη Lou is, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της E.P ένα εξαιρετικό δείγμα soulful indie pop.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.