Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίπο, Ο πύργος της Λίζας της Κατερίνας Ζωντανού σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια.

Η Λίζα χτίζει. Χώνεται μες στον πύργο της και χτίζει. Κι ο πύργος της ψηλώνει. Όλο ψηλώνει. Στον ουρανό θα τον φτάσει η Λίζα, στον ουρανό. Και θα χωθεί για πάντα εκεί μέσα και θα τους κλείσει έξω όλους, για να μάθουν, αφού όλο το μικρό προσέχουν και κανένας πια δεν νοιάζεται γι’ αυτήν. Μόνο μην πέσει ο πύργος της, μόνο μην πέσει, γιατί αν πέσει, αν πέσει… Ούτε η Λίζα δεν φαντάζεται τι θα γίνει αν πέσει.

ΘΕΜΑΤΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ – ΖΗΛΙΑ

Η Κατερίνα Ζωντανού γεννήθηκε το 1972 στην Κουκουνάρα Μεσσηνίας. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. Ζει στην Καλαμάτα και εργάζεται σε φροντιστήριο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκίτσο στο εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει συνεργαστεί με παιδικά περιοδικά ως μεταφράστρια και σκιτσογράφος και με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Έχει προταθεί δύο φορές για το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης και μία φορά για το Βραβείο του περιοδικού Διαβάζω.