Στο πλαίσιο των Mad Video Music Awards 2009 με τη χορηγία της GOODY’S & του WIND F2G, το Mad, το ελληνικό μουσικό κανάλι, διοργανώνει μια ανοιχτή προς το κοινό συναυλία αφιερωμένη στους ήρωες τους καθημερινότητας.!

Με σύνθημα το Be Your Own Hero που κυριαρχεί στην επικοινωνία της φετινής διοργάνωσης, το Mad προσκαλεί το κοινό τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στόν Σταθμό Κεραμεικού στο Γκάζι, για να απολαύσει τις live εμφανίσεις των Cyanna, Professional Sinnerz, Rosebleed και Σταύρου Νταντους, καθώς και του DJ Max Zotti from SIDEKICK, παραγωγός του Deep Fear, τραγουδιού που ντύνει μουσικά την επικοινωνία της διοργάνωσης των φετινών μουσικών βραβείων.

Η Τετάρτη 24 Ιουνίου, βραδιά της 6ης απονομής των Mad Video Music Awards στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη πλησιάζει και η συμμετοχή του κοινού στο http://www.videomusicawards.gr/ αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Οι νέοι ανεβάζουν προσωπικές τους φωτογραφίες, videos και μηνύματα για το τι τους κάνει ‘ήρωες’ στην καθημερινότητά τους, ενώ η ψηφοφορία στις 17 κατηγορίες των βραβείων συνεχίζεται στα 176 εστιατόρια GOODY’S και στα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα. Το κοινό αναδεικνύει τους νικητές και μέσα από το επίσημο site των βραβείων ενώ αποκλειστικά οι συνδρομητές WIND & Μο’ Mad στέλνουν τον κωδικό του τραγουδιού με SMS στο 19031 (χρέωση €0,595/sms) ή μέσα από το menu υπηρεσιών WIND Plus (εισιτήριο εισόδου €0,49).