Λύκειο Επιδαύρου: Ένα παγκόσμιο φυτώριο για την τέχνη του ηθοποιού, στον τόπο της Αργολίδας. Μια συζήτηση  με τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, και την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το Λύκειο Επιδαύρου, με ομιλητές τον κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, και την κα Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ, δύο από τους βασικούς εμπνευστές του Λυκείου.

Πρόκειται για ένα διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος στην Επίδαυρο που απευθύνεται σε νέους ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών από όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να γίνει ένα διεθνές κέντρο πρακτικής πάνω στο αρχαίο δράμα, όπως επίσης και μια πηγή πνευματικής και αναπτυξιακής τόνωσης για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στις 12.00 μ.μ, στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ, στη Μονή Λαζαριστών, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες αυτού του νέου εκπαιδευτικού θεσμού του Φεστιβάλ.